lumia 950 02 1

Microsoft, yanlışlıkla Lumia telefonlarını satışa çıkardı

Sizlerde Lumia hayranıysanız, satın almak için bir şansınız varken artık bu şans yok. Microsoft yanlışıkla satış başlattı.

Microsoft, Lumia sevdalılarına bir umut ışığı yakıp hemen söndürdü. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Haziran ayında Lumia serisini tam anlamıyla kapatmıştık. Windows Phone sevenleri için sadece HP Elite x3 ve Alcatel Idol 4s gibi bazı alternatifler sundu. Şirket kısa süre önce Lumia telefonlarını yeniden satışa sundu. Ancak çok geçmeden ürünler satıştan kaldırıldı.

Yanlışıkla Satışa Çıkan Lumia Fiyatları

  • Lumia 950 399 $
  • Lumia 950 XL 499 $
  • Lumia 650 199 $
  • Lumia 550 139 $

Microsoft, Ekim ayı içerisinde Windows Phone projesinin başarısız olduğunu kabul etmişti. Bu bakımdan Lumia serisini yeniden satışa sunup ölümü ertelemeye çalıştığı düşünülürken, bir anda şirketin bu satışı yanlışıkla yaptığı ortaya çıktı. Çok kısa bir süre Microsoft’un online mağazasında görülen ürünleri satın alanlar oldu mu? Henüz belli değil. Bir hatadan dolayı satışa çıkan telefonların tekrar satılmayacak olduğunu belirtelim.

Her ne kadar bir hatadan dolayı satışa çıkmış olsa bile, Lumia sevenleri bir hayal kırıklığı yaşadı. Microsoft bu durum üzerine ne yapar belli değil.