Windows 10 Ses 1

Microsoft, Son Windows 10 Güncellemesinde HP Ses Denetimi’ni Bozuyor

Microsoft, mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya çalışıyor ve en son güncellemeleriyle birçok özelleştirme ve güvenlik özelliği ekledi. Ne yazık ki, pek çok kullanıcı için işler planlandığı gibi gitmedi.

Windows 10 Mayıs Güncellemesi Ses Sorunları Getiriyor

Windows 10 Mayıs Güncelleştirmesi, birçok kullanıcıyı etkileyen bir dizi yinelenen ses sorunuyla birlikte geldi. Bunlar arasında Realtek sürücüleri sorunları, ses kartı sorunları ve şimdi HP Ses Kontrolü sorunları var.

Windows 10 Ses Sorunu

Bu yalıtılmış bir durum değildir ve birçok Windows 10 kullanıcısı, bas seslerinin kaybolmasından, aynı olmadığından veya Windows Mayıs güncellemesinden sonra bile tamamen ses kaybından şikayetçi olmuşlardır. HP’nin HP Ses Denetimi sorunuyla ilgili olarak Microsoft’tan henüz resmi bir yanıt gelmedi.

Ses Hatalarının Çoğunluğu Sürücülerden Kaynaklanır

Sorunun olası bir nedeni sürücüler olabilir. 1903 versiyonunda bulunan diğer ses hatalarında olduğu gibi, öneri mevcut en son sürücüleri güncellemektir.

Eğer mevcut değilse, mevcut sürücüleri kaldırın ve yeniden kurun; çünkü sorun, Microsoft’un yeni güncellemelerini zorladığı yeni DCH sürücülerinde bazı uyumsuzluk sorunları nedeniyle de tetiklenebilir.

Bu ses sorunlarından herhangi birini riske atmak istemiyorsanız, Mayıs güncellemesini beklemenizi ve tüm hataları çözmek ve işletim sistemini dengelemek için yol üzerinde toplu güncellemeler beklemenizi öneririz.