Microsoft Pix Camera e1497626223244 1

Microsoft Pix Camera Güncellemesi Yayınlandı

Önce yeni Surface tablet serisi, hemen arkasında gelen yeni klavye modelleri derken teknoloji dünyasında adını bir hayli duyurmaya başlayan Microsoft, son olarak kamera uygulamaları için yeni bir güncelleme yayınladı. iOS için yayınlanan güncellemenin detayları neler? İşte Pix Camera için yeni güncelleme özellikleri.

Microsoft, rakip teknoloji firmalarıyla girdiği yarıştan mı yoksa yeni bir düzenin içerisine girdiğinden mi bilinmez ama son dönemde çok sık yeni haberlerle gündeme gelmeye başladı. Özellikle Surface tablet modelleriyle adından sıkça söz ettiren yazılımın yıldızının bir yandan da Windows 10 güncellemeleri devam ediyor.

Tüm bunlarla beraber yoğun bir çalışma içerisinde olan Microsoft’un şimdi ise kamera uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladığı ortaya çıktı. Şimdilik sadece iOS için yayınlanan yeni güncellemeyle beraber marka kamera uygulamasını adeta baştan sona yenilemiş oldu. Bu kez güncelleme sonrasında son dönemin popüler uygulamalarından biri olan Prisma’nın da belli başlı özelliklerine vurgu yapılmıyor değil.

Microsoft Pix Camera

Microsoft Pix Camera Değişiyor

İlk olarak kamera uygulamasında boyut düzenlemeleri yapıldığını söyleyerek başlayalım. Boyut düzenlemeleri sayesinde kullanıcılar fotoğraflarında hem yüksek kalite elde ederken hem de fotoğraflarında çok daha yüksek kalite elde edebiliyor. Boyut bir yana dursun artık çekilen fotoğraflarla beraber Prisma’da olduğu gibi sanatsal resimler oluşturmak mümkün. Bunun için Microsoft Pix Camera uygulamasına 11 ayrı filtre eklenmiş durumda.

Eklenen tüm bu filtreler Microsoft Pix Camera uygulamasını çok daha detaylı hale getiriyor ve çekilen fotoğraflar doğrudan analiz edilerek filtrelerdeki değişiklikler uygulanıp, sanatsal metinler haline getiriliyor. Üstelik Microsoft Pix Camera güncellemesi sonrasında uygulamanın resimlerinizi nasıl sanatsal içeriklere dönüştürdüğünü de görebiliyorsunuz.

Bunun için hazırlanmış olan videoları da doğrudan sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmanız mümkün. Her yönüyle Microsoft Pix Camera uygulamasını çok daha eğlenceli bir kamera uygulaması haline getiren yeni güncellemenin indirilebilir olarak yayınlandığını da ekleyelim. Şimdilik tek platformda güncelleme olsa da bu konuda da Microsoft’un beklenen adımları atacağı belirtiliyor.