Microsoft Edge Ozellik 1

Microsoft Edge, Internet Explorer Modu Ve Mac Sürümünü Aldı

Microsoft, Google’ın Chromium’unda son tarayıcıyı yeniden oluştururken, şirket Edge’i Chrome’dan ayıran özellikler üzerinde özenle çalışıyor. Microsoft Office’in daha iyi bir entegrasyonuna ek olarak, yakında eski web siteleri için bir uyumluluk modu olacak.

Internet Explorer 11 Uyumluluk Modunda Gösterilecek

Adres çubuğundaki basit bir düğmeyle, eski web sayfaları artık Internet Explorer 11’in kaynaklarını kullanan bir uyumluluk modunda gösterilecektir. Özelliğin hala, modern tarayıcılarda doğru görüntülenemeyen eski sistemlere dayanan bazı şirketler için özellikle ilginç olması muhtemeldir.

Microsoft Edge

Yeni Gizlilik Özellikleri

Koleksiyonlar, Excel elektronik tablolarında veya Word belgelerinde Web’den içerik toplamayı kolaylaştırır. Yeni gizlilik özellikleri web sayfasını izlemeyi önlemek için tasarlanmıştır. Bir geliştirici menüsü, kaynak kodunu ve bir web sayfasının tekil öğelerini, Google Chrome’a benzer şekilde kontrol etmenizi sağlar. Ek olarak, Edge yakında yalnızca Windows 10 için değil aynı zamanda eski Windows sürümlerinde, iOS, Android ve macOS için de geçerli olacak.