LG V30

Merak Edilen LG V30 Tasarımı Gözüktü

LG V30 akıllı telefonlarının tasarımlarını ortaya koyan yeni bir video paylaşıldı. Onleaks tarafından paylaşılan yeni tasarım videosunda nasıl detaylar öne çıkıyor? İşte LG V30 modeli için beklenen tasarım detaylarını ortaya koyan yeni video çalışması!

Akıllı telefon dünyasında yoluna durmadan devam eden teknoloji devi LG, çok kısa bir süre önce yeni modelleri LG Q6 serisini tanıttı. 3 farklı akıllı telefon modeli olarak gelen LG Q6, Q6 Plus ve Q6a gelecek olan yeni mini serisinden sonra şimdi ise markanın bir başka amiral gemisi serisi olan V serisinin yeni modeli beklenmeye başladı.

Bu kez LG V30 modelinin geleceği açıklanan markanın, yeni amiral gemilerinin nasıl özelliklere sahip olacağı konusundaysa sürekli yeni bilgiler elde ediyoruz. Daha önce yeni modellerin çift ekran ile gelmeyeceği, farklı bir tasarıma sahip olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Şimdiyse yeni seri akıllı telefonların tasarımlarını ortaya koyan videoların paylaşıldığını gördük.

https://youtu.be/i_WSJynLii8

LG V30 Tasarımını Ortaya Koyan Video

OnLeaks tarafından fabrika çizimlerine göre hazırlanmış olan yeni video, beklenen tasarıma çok yakın bir tasarımı ortaya koymuş oldu. Yeni seri akıllı telefonların videosunda yer alan detaylarına bakacak olursak, markanın artık Full Vision teknolojisini amiral gemisi akıllı telefonları için standart teknoloji olarak kullanacağı ve yeni modelde de ekranın bu teknolojiye yer verileceği görülüyor.

Yeni seri akıllı telefonlarının arka kısımda çift kamera kullanımı yapılacağı ve LG V30 serisinin çok daha başarılı bir tasarıma sahip olacağı görülüyor. Sadece paylaşılan bu videoda yer alan tasarımların bile gerçek olması markanın amiral gemisinin çok daha başarılı olacağının göstergesi. Fakat yeni modeller için doğrulama gelmediğini de belirtelim. Tasarımların yine tanıtımla beraber netlik kazanacağını görmüş olacağız.