Meizu Pro 7 2 e1498838034853 1

Meizu Pro 7 için En Detaylı Görseller

Akıllı telefon dünyasında fark yaratacak modellerden biri olarak değerlendirilen Meizu Pro 7 akıllı telefonlarının detayları netlik kazanmaya başladı. Yeni seri akıllı telefonların özellikle merak edilen çift ekranlı tasarımları hakkında tüm detayları ortaya çıkaran yeni görseller paylaşılmaya başlandı. Bu noktada son olarak Meizu Pro 7 serisi için yeni görsel paylaşımları yapıldı. İşte detaylar.

Meizu, kısa süre sonra yenilenmiş teknolojileriyle gelecek olan Meizu Pro 7 akıllı telefonlarını tanıtacak. Markanın henüz resmi duyuruları gelmemiş olsa da Meizu Pro 7 modelinin çıkış yapacağı neredeyse kesinleşmiş bir durum olarak dikkat çekiyor. Bir yandan telefonların teknik özellikleri konusunda iddialar konuşulurken bir yandan da yeni seri akıllı telefonların tasarımsal yönü gündeme gelmeye başladı.

Öyle ki Meizu Pro 7 modelinin en farklı yönü tasarımları olacak. Çift ekranlı akıllı telefon serilerinden biri olacak olan Pro 7 akıllı telefonlarının alanında bir ilk olacağını düşünüyoruz. Tasarım kısmına bu kadar çok önem verilmesiyle beraber telefonların sürekli olarak yeni görselleri de paylaşılıyor. Görsellerin yeni seriye ait olduğu iddia edilse de yeni telefonların görselleri de netlik kazanmış değil.

Meizu Pro 7 Görselleri Neleri İşaret Ediyor?

Son paylaşılan görsellere bakacak olursak yeni seri akıllı telefonların beklendiği gibi çift ekranlı modeller olacağı dikkat çekiyor. Arka kısımda yer alacak olan ikinci bir ekranla dikkatleri üzerinde toplayacak olan yeni seri akıllı telefonların, çift arka kamera teknolojisini de desteklemesi bekleniyor.

Meizu Pro 7

Şimdilik doğrulanmış görseller daha önce paylaşılan ve çalışır halde telefonun görüntüleri olduğu iddia edilen görüntülere oldukça benzemekte. Haliyle bu iki görüntünün gerçek tasarıma da oldukça benzeyen bir tarafı olduğu düşünülüyor.

Telefonların ana modeli hakkında en benzer görseller olarak ortaya çıkan son görüntülerde dikkat çeken detaylar arasında yer alan Home tuşu da yine iddiaların güçlenmesini sağlıyor. Çünkü daha önce marka tarafından da yeni serilerde Home tuşunun kullanılmaya devam edeceği yönünde işaretler verilmişti. Meizu Pro 7 bu serilerden biri mi? Beklenen tasarım yayınlanan görsellerde olduğu gibi mii olacak? Tüm bunları tanıtımla beraber öğreneceğiz. Tanıtımdan hemen sonra telefonları tüm özellikleriyle sitemizde bulabilirsiniz.