meizu m6 note 1 1

Meizu M6s’e ait fotoğraflar sızdırıldı

Meizu’nun M6 serisinin bir diğer üyesi olduğu iddia edilen Meizu M6s’in fotoğrafları paylaşıldı. Fotoğraflara haberimizden göz atabilirsiniz.

Geride bıraktığımız yaz mevsiminin son dönemlerinde M6 ve M6 Note modelli akıllı telefonlarını satışa sunan Meizu, görünüşe göre M6 serisine yeni bir ekleme daha yapmaya hazırlanıyor. Çin merkezli firma tarafından üretildiği ve “M6s” olarak isimlendirildiği iddia edilen akıllı telefona ait iki fotoğraf paylaşıldı. İşte o fotoğraflar:

Fotoğraflardan anlaşılabildiği kadarıyla Meizu M6s FullView ekrana ve bir adet selfie kamerasına sahip olacak. Ayrıca akıllı telefonun uygulama ikonlarının çok eski olduğu da göze çarpan unsurlardan birisi. Bunun nedeni akıllı telefonda test yazılımının kullanılıyor olması. Bir diğer detay da parmak izi okuyucusunun FullView’den ötürü yan kısımda bulunması. Boyutundan ötürü bu okuyucunun telefonun kilit açma tuşu olarak kullanılamayacağı, farklı amaçlarının bulunduğu düşünülüyor.

Meizu M6s’in tanıtım tarihi, özellikleri ve hatta fotoğraftakinin bu model olup olmadığı bilinmiyor ancak söylentiler 20 Aralık tarihini işaret ediyor.