Meizu 15

Meizu 15 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Sızdırılan bir afişle Meizu’nun 15. senesine özel olarak satışa sunacağı Meizu 15 serisinin tanıtım tarihi netleşti. Tanıtılacak üç cihazdan birisinin Meizu’nun yeni amiral gemisi olacağı yönünde tahminler mevcut.

Çinli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan ve son yıllarda hızlı bir büyüme yakalamayı başaran Meizu, 15. senesinde özel olarak Meizu 15 olarak isimlendirdiği yeni bir seriyi tanıtıcak. Uzun süredir sızıntılara ve söylentilere konu olan bu özel serinin tanıtım tarihi bir posterin sızdırılmasıyla netlik kazandı. Önceden de tahmin edildiği gibi özel seri, Meizu’nun 22 Nisan tarihinde düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtılacak.

Meizu 15

Şirketin Meizu 15, 15 Lite ve 15 Plus olmak üzere üç farklı model tanıtacağı biliniyor ancak bu modellerin özellikleri henüz netlik kazanmış değil. Üç modelin de 16:9 ekran formatına, parmak izi okuyucusuna, Android 8.0 Oreo’ya ve 4G LTE desteğine sahip olması bekleniyor. Telefonların RAM’i 3 ile 6 GB arasında, depolama alanı ise 32 ile 128 GB arasında farklılık gösteriyor.

Meizu 15 Plus
Meizu 15 Plus

Serinin en güçlü modeli olacak ve muhtemelen Meizu’nun yeni amiral gemisi Meizu 15 Plus’ın hakkında bazı bilgiler paylaşılmıştı. Cihazın iki adet arka kameraya sahip olması, Snapdragon 845 veya Exynos 8895’ten güç alması bekleniyor. Mart ayının ilk günlerinde raflardaki yerini alacak telefonun 562 dolara satılacağı yönünde söylentiler de mevcut.