LG V30

LG V30 için Yeni Özellikler Ortaya Çıkmaya Başladı

Akıllı telefon dünyasının merakla beklenen modellerinden biri olan LG V30, detaylanmaya devam ediyor. Son olarak yeni seri akıllı telefonların sistem özellikleri hakkında belli başlı paylaşımlar ortaya çıktı. İşte yeni özellikler.

LG G6, markanın amiral gemisi modelleri içerisinde en iyi serilerden biri oldu. Fakat bir yandan en iyi modellerden biri olsa da bir yandan da önceki nesil işlemcilerin kullanılması LG G6 serisinin eksik kaldığı görüşünü ortaya çıkarmıştı. Kullanıcılardan da bu yönde mesajlar alan yeni seri akıllı telefonların eksik yönü olarak gösterilen işlemcilerin, LG G6+ modelinde de değiştirilmemesiyle beraber yeni bir beklenti ortaya çıktı.

Tüm bu beklentileri ise markanın yeni serisinde karşılayacağı belirtiliyor. LG V30 serisi olarak gelecek yeni amiral gemisiyle beraber eleştirileri yanıtlayacak olan teknoloji devinin, yeni seri akıllı telefonlarında nasıl özelliklere yer vereceği ise her geçen gün biraz daha netlik kazanıyor. Son olarak yeni seri akıllı telefonların sistem özellikleri için paylaşımlar ortaya çıktı.

LG V30

LG V30 Özellikleri Neler Olacak?

LG V30 serisinde kullanılacak ikinci ekranın çok daha fazla işleve sahip olacağı, telefon hakkında ortaya çıkan ilk iddialardan. LG V20 serisine göre çok daha başarılı olacak olan yeni seri ekran sisteminin tüm detayları ise ortaya çıkmış değil. Bunun dışında hem arka kısımda hem de ön kısımda cam kullanımı yapacağı belirtilen LG V30 akıllı telefonlarının, çift arka kameraya ve çift ön kameraya sahip olabileceği belirtiliyor.

Kablosuz şarj teknolojisi ve hızlı şarj sistemleri gibi birçok yeni teknolojiyi de barındırması beklenen LG V30 akıllı telefonlarının daha ne gibi özellikleri olacağı ise tanıtımlarla beraber ortaya çıkacak. Daha ince kasa, cam yüzeyler, çift kamera teknolojisi, hızlı ve kablosuz şarj teknolojisi gibi birçok yeni sistemi kullanıcılara sunulacağı belirtilen yeni seri akıllı telefonların, son olarak ise çok daha başarılı bir ses kartı kullanacağı belirtiliyor.

Bu sayede ses sistemi ve kulaklık teknolojileri konusunda da benzersiz yeniliklere adım atılmış olacak. Bakalım LG V30 serisi akıllı telefonların özellikleri ne zaman netlik kazanacak?