LG V30 Fiyati 1 e1498146690347

LG V30 Fiyatı Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı

LG, yeni seri akıllı telefonlarını geliştirmeye hazırlanıyor. LG G6 serisinin eski işlemciyle gelmesi nedeniyle yeni modellerinde daha fazla önem veren markanın, bu konuda ilk adımı ise LG V30 akıllı telefonları olacak. Her geçen gün yeni detayları paylaşılan telefon içinse son LG V30 Fiyatı konusunda açıklamalar geldi. İşte detaylar.

LG, Snapdragon 820 tercihi yapmasıyla beraber amiral gemisi modellerinde bir tık geri planda kaldı. Akıllı telefon devinin üstün özellikli LG G6 modelinde eski işlemci kullanılması ise yeni bir beklenti oluşturdu. Bu kez spor teknoloji devinin yeni seri akıllı telefonlarında farkı kapatmak adına çok daha gelişmiş teknolojilere yer verileceği belirtiliyor.

Markanın değişikliklere ilk adım atacağı model ise LG V30 serisi olacak. Çok daha başarılı bir akıllı telefon olması ve Snapdragon 835 serisiyle gelmesi beklenen yeni modelin, sürekli olarak detayları da paylaşılıyor. Özellikleri ve tasarımı bir yana dursun bu kez yeni serinin fiyatı konusunda bilgiler ortaya çıktı. Peki LG V30 Fiyatı nasıl olacak?

LG V30 Fiyatı

LG V30 Fiyatı Hakkında Yeni Bilgiler

Telefonların üst segment akıllı telefon serilerine dahil olacağını biliyoruz. Bu noktada LG V30 Fiyatı konusunda da beklentiler oldukça yüksek. Fakat şunu da unutmamak gerekiyor, son dönemde amiral gemisi modellerinde rekabet oldukça artı.

Fiyat konusunda böyle bir belirsizlik durumu varken markaya en yakın kaynaklar tarafından LG V30 Fiyatı için bilgiler geldi. ETNews tarafından verilen bilgilere göre telefonun 700 dolar olması bekleniyor. 5.7 inç ekran, 2K ekran çözünürlüğü ve yeni seri işlemcilerle geleceği düşünüle akıllı telefonların 700 dolar gibi bir rakamla satışa çıkacak olması rakiplerini de zorlayacağını gösteriyor.

LG V30 Fiyatı için resmi açıklama ise tabi ki tanıtımdan sonra gelecek. 700 dolar seviyelerinde satışa çıkması beklenen akıllı telefonun, tanıtımı içinde bilgiler bulunuyor. IFA 2017 kapsamında değil, özel bir etkinlikte tanıtılması beklenen akıllı telefonların IFA’dan hemen bir gün önce 31 Ağustos tarihinde tanıtılacağı belirtiliyor. Konu hakkında detaylı bilgilendirme de yine LG tarafından yapılacak. IFA 2017 kapsamında daha detaylı bir çalışmanın yapılıp yapılmayacağı ise belli değil.