LG Kamera 1

LG, Kamera Tasarımı İle Yeni Bir Ahize Patenti Alıyor

Diğer akıllı telefon üreticilerinin çoğu gibi, LG de yaklaşmakta olan ahizeleri için farklı patentler vermeye devam ediyor. Şirket her zaman teknik rakiplere zorlu bir rekabet sağlamak için bazı yenilikçi tasarımlar getirmeye çalışır. Son zamanlarda, Türk Patent Enstitüsü, LG Electronics’e bir delikli ön kamera tasarımına sahip telefonun patentini vermiştir. Yeni LG Patenti, akıllı telefonun ekranının sol üst köşesinde bir delik gösteriyor.

LG Kamera

Çevrimiçi Gerçekleştirilen Yeni Bir LG Patenti

Yepyeni LG patenti, Punch Hole kamera tasarımı ile bir akıllı telefona işaret ediyor. Şemalar, deliğini ekranın sol üst köşesinde göstermekte. Tasarım, Samsung’un Punch Hole kameralı telefonlarından oldukça farklı görünüyor. Bu nedenle, Samsung’un sağ üst köşesinden tamamen farklı, sol köşesinde delikli bir telefonu getirmek için çalışıyorlar. Dosyalanmış patente bir göz atalım:

Ayrıca, telefonun arka tarafı LG V40 ThinQ cep telefonununkine çok benziyor. V40 ThinQ ile aynı olan arkadaki üç arka kamerayı dikey olarak hizaladı. Yani, arka panel bana farklı görünmüyor. Ayrıca, şirketin şimdi bu aşamada ekran altı parmak izi okuyucularını kullanması beklenmektedir.

Henüz şirketten resmi bir açıklama gelmediğinden kesin bir şey söyleyemeyiz. Daha fazla bilgi sahibi olacağımız zaman mutlaka sizinle paylaşacağız. Şimdi ne olacağını görelim. Daha fazla haber için bizleri takip etmeye devam edin.