LG G7 1 2

LG G7 Modelinin Çıkış Tarihi ve Özellikleri Ortaya Çıktı

LG kullanıcılarının bir süredir bekledikleri G7 modeline ait fiyat, genel özellikler ve lanmsan tarihi ile ilgili bilgiler netleşti.

Güney Kore merkezli akıllı telefon ve diğer teknoloji ürünlerini üreten LG’nin beklenen yeni amiral gemisi G7 ile ilgili ilk detaylar netleşti. LG’nin yeni amiral gemisinin rekabeti kızıştırması bekleniyor.

Bir önceki modelde rakipleri karşısında yapılan donanım tercih stratejisini de değiştirecek olan G7’nin özellikleri ise şu şekilde.

LG G7 4

LG G7’nin Özellikleri

Minimal bir çentik kullanımı gerçekleştirilecek olan LG G7’de OLED ekran kullanılacak, minimal boyutlarda bir çentik yer alacak olan ekranda yakınlık sensörü, ışık sensörü, kamera ve hoparlör gibi donanımlar bu çentik alanında bulunacak.

Qualcomm’a ait olan Snapdragon 845 yonga setini kullanacak olan G7 modeli aynı zamanda 6GB RAM, 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanı ile LG G7+‘ta ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile sunulması bekleniyor.

Ön yüzünde selfie kamerası olarak 16 MP çözünürlüğe sahip bir kamera kullanılacak olan modelin V30S ile sunulan yapay zeka ile destekleneceği neredeyse kesin denebilir.

LG, G7’yi Mayıs ayında aynı zamanda diğer çevre birimleri ile birlikte duyurulacak. LG G7’nin Güney Kore’de 850-900 Dolar fiyat seviyelerinde satışa sunulması bekleniyor.