lg-g6-4578
lg-g6-4578

LG, G6 Modelinde İstihdam Artıyor

LG G5 modeliyle beklenen satış rakamlarına ulaşamayan LG yeniden akıllı telefon piyasasında koltuğa oturmak için daha farklı yoldan gitme kararı aldı.

Sizlerinde bildiği gibi LG, G5 modelinde beklenen satış rakamına ulaşamamasından sonra mobil bölümde çalışan çoğu işçisini işten çıkarmış ve yenileme kararını bizlere aktarmıştı. Son gelen detaylara göre marka, LG G6 için mobil bölümündeki istihdamı tam olarak %18.8 oranında arttırmış durumda.

lg g6 dan sonra lg mobil departmanini buyutuyor 1491420763

Özellikle söylemek gerekirse LG G5 modelinde markanın yenilikçi olması beğeni kazandırmış olsa bile telefonda yer alan birçok sorun bu durumu ortadan kaldırmış değil. Özellikle G5’den yüksek bir fiyat izlemesi bu durumu daha ciddi bir tehlikeye sürükleyecek gibi duruyor. Genel anlamda LG G6’nın uygun ve performans ürünü olarak gelmesi, LG’yi toparlayacak tek kural olduğu biliniyor.

Uzun zamandır LG ciddi anlamda gündemde işten çıkarma konusuyla yer alırken, istihdam açısından ise işleri büyütmüş olduğu görülüyor. Bakalım LG G6, 3699TL’lik bir fiyat etiketiyle nasıl bir sunum yapacak bekleyip göreceğiz.