lenovo thinkvision m14 official 1 1

Lenovo 14 inçlik bilgisayarını tanıttı!

Lenova, hala devam eden Mobil Dünya Kongresi’nde ThinkVision M14 adında olan dizüstü bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirdi. USB Type-C destekli olan cihaz 14 inçlik bir ekrana sahiptir.

Çinli teknoloji devlerinden biri olan Lenova, MWC 2019 yani Mobil Dünya Kongresi’nde ThinkVision M14 adını taşıyan ekranın, ince yapısı ise taşınabilirlik bakımından rahat olduğunu gösteriyor. Özel seyahatlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz cihaz sadece 1.3 kg ağırlığına sahiptir.

Lenova’nın dizüstü bilgisayarı ayrı olarak kullanabileceğiniz bir monitörü vardır ve 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip.

P2240876

1920 x 1080 çözünürlüğü olan ekran aynı zamanda 14 inçlik bir IPS ekrana sahip.

Asus ZenScreens’le karşılaştıracak olursak farkı olarak Lenova taşınabilir USB-C monitöre sahip ve dizüstü bilgisayarınız, tabletiniz ya da cihazınız ekrana güç sağlama görevini üstleneceği bir pil yoktur.

Monitörün USB Type-C portlarıyla beraber geliyor ve aynı zamanda dizüstü bilgisayar ya da bazı kaynaklara göre aynı seviyeye çıkabilen standa sahiptir. Bu yaz kullanıcılarla buluşacak olan monitörün fiyatına gelecek olursak; 249 dolardan satışları gerçekleşecektir. Hangi ülkelerde satışının olacağı da şu an için belli değil.