Korede sertifikali Samsung SM G888N0 Galaxy X katlanabilir telefon goruldu

Kore’de sertifikalı Samsung SM-G888N0 “Galaxy X” katlanabilir telefon görüldü

Görünüşe göre Samsung, sonunda yeni bir cihaz üzerinde çalıştığı kelimesini doğruluyor. Kısa süre önce Kore’de SM-G888N0 sertifikası görüldü. Bu model numarası daha öncede Nisan ayında Bluetooth ve Wi-Fi sertifikalarında tespil edilmiş ve Samsung’un “Project Vallet” ile beraber “Galaxy X” kod adında katlanabilir bir telefon ile ilişkilendirilmişti. Bu belgelerde pek fazla detay yer almasa bile Samsung’un önümüzde yıl içerisinde yeni bir ürün çıkaracağı kesin.

Samsung, YOUM flixible OLED ekran teknolojisiyle beğeni kazanırken 2012 yılına dek katlanabilen cihazların özelliklerinden bahsediliyordu. Fakat ekran alanında gelişme yaşanmadığından katlanabilir bir cihaz oluşturmak ve içerisine yenilik katmak ciddi anlamda daha az başarıyla görüldü.

Samsung’un katlanabilen akıllı telefonu iddiaların her geçen gün artmasına neden oldu. Daha sonra Samsung, patlama olayları ve yöneticileriyle dikkatleri biraz dağıttı. Hatta bu durum Lenovo’ya bir prototip sunma şansını vermiş oldu.

Korede sertifikalı Samsung SM G888N0 Galaxy Xkatlanabilir telefon görüldü

Elbette tüm bunlar Samsung’un arkasında gerçekleşti. Galaxy S8’in başarısı ve Note 8 şu ana kadar en başarılı cihazlar olarak gösteriliyor. Tüm bu cihazlardan sonra Samsung’un büyük bir fark atması için katlanabilen cihazlar hakkında birçok araştırma yapıp mühendisleriyle beraber beğeni alabilecek bir ürün çıkarması şart gibi.

Bu belgeler Kore hükümet kuruluşu tarafınca onaylandı ve bunla beraber hedefe bir adım daha yaklaşılmış olundu. Katlanabilir akıllı telefonun şu anda neye benzeyeceği hakkında net bir fikir yok. 2018 yılı bitmeden önce bir duyuru gerçekleşecek ancak Lenovo’nun prototipine benzeyeceği kesin gibi.