KGI Securities Samsung Galaxy Note 8in Cift Kamera Ayrintilarini Acikladi

KGI Securities, Samsung Galaxy Note 8’in Çift Kamera Ayrıntılarını Açıkladı

Samsung, gelecek nesil amiral gemisi Galaxy Note 8’in önümüzdeki ay açılacağını doğruladı . Galaxy C10’un Not 8’den sonra geldiğini varsayarak, çift kamera sistemini kullanan Samsung’un ilk akıllı telefonu olması bekleniyor. Galaxy C10’un arkasında çift kamera kurulumu özelliği olduğu söyleniyor . Yatırımcılara bir araştırma notunda KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Samsung Galaxy Note 8 çift kamera kurulumunun kilit ayrıntılarını açıkladı.

IPhone 7 Plus’dan daha iyi olmak için Samsung Galaxy Note 8 çift kamerası şart

Ming-Chi Kuo, Apple ile ilgili tahminleri ile ünlüdür. O tahmin Not 8 iPhone 7 Plus çok daha üstün olacak bir çift kamera özelliği olacağını Nisan ayında. MyDrivers tarafından elde edilen son araştırma notunda  Kuo, Samsung Galaxy Note 8 çift kameranın 3x optik zumu destekleyeceğini söylüyor. Bu, iPhone 7 Plus’ın 2x optik zumundan daha yüksek.

İyi ilişkili analist, Samsung Galaxy Note 8 çift kamera, çift fotodiyot (2PD) ile birleştirilmiş 13 megapiksellik geniş açılı mercekten ve 3x optik zumlu ve çift 6P teknolojisine sahip 12 megapiksellik bir telefoto objektiften oluşacağını söyledi. Her iki sensör de optik görüntü sabitleme (OIS) destekleyecektir. IPhone 7 Plus, yalnızca geniş açı lensinde OIS’ye sahiptir.

tweet

Teorik olarak, 3x optik zum nesnelere yaklaşmak demektir. Kuo, Not 8 kamera sensörlerinin hangi odak uzunluğunu destekleyeceğini açıklamadı. IPhone 7 Plus’ın telefoto objektifi 56mm odak uzaklığına sahipken, kısa süre önce piyasaya sürülen OnePlus 5 dijital fotoğraf makinesinin sadece 36mm odak uzaklığı bulunuyor. Samsung, Not 8 çift kamera hakkında bir şey doğrulamadı. Dolayısıyla, bu raporlar şüphecilikle alınmalıdır.

Ancak Koreli şirket açıkladı geçen ay MWC Şanghay etkinliğinde dört yeni ISOCELL görüntü sensörleri. Onlardan biri ISOCELL Dual olarak yaklaşmakta olan akıllı telefonlarda çift kamera sistemlerini destekleyecek. ISOCELL İkili duyurunun zamanlaması Samsung’un Galaxy Note 8 için çift kamera işlevselliği üzerinde çalıştığını gösteriyor. Yeni sensörlerin Samsung Electro-Mechanics tarafından üretileceği bildiriliyor .

Yeni Deep Blue rengi için Galaxy Note 8

Bu arada, simsar Roland Quandt bir tweet söyledi. Samsung yeni renk böyle Gece Siyahı ve Orkide Gray gibi mevcut opsiyonlarının yanında satışa sunulacak. Galaxy Note 8. yeni Deep Blue renk seçeneği eklersiniz. Quandt, diğer renk seçeneklerinin de bulunabileceğini söyledi. Yeni renk bekleniyordu. Geçen yıl Galaxy Note 7, daha sonra Galaxy S8 serisinde kullanılan yeni bir Color Blue rengine geldi.

tweet1

Galaxy Note 8 Paketlenmemiş hali bir aydan az

Sadece birkaç gün önce, Samsung 23 Ağustos’ta Unpacked etkinliği için medya davetlerini gönderdi . Etkinlikte Not 8 açıklanacak. Etkinlik New York City’deki Park Avenue Armory’de saat 11’de başlayacak. Medyanın davetine eşlik eden Samsung’un teaser görüntüsü , olayın, Not 8 ile ilgili olduğunu teyit eder. Görüntü, bir Infinity ekran ve bir S Kalem kalemi bulunan bir akıllı telefonun bir taslağını gösterir.

Samsung’daki mobil ticaretin başında bulunan DJ Koh, bu ayın başlarında dağıtıcı iki aşamalı olarak devralınacağını söyledi. İlk etap, telefon Güney Kore, ABD, İngiltere ve Çin gibi pazarlarda mağazalara çıkacak olan Eylül başında başlayacak. İkinci aşamada, telefon Ekim ayında bir ara dünya çapında kullanıma sunulacak. Tüketicilerin Not 7 halefine nasıl tepki verdiğini görmek ilginç olurdu.

Not 8 spesifikasyonları hakkında bilmeniz gereken tek şey

Not 8, 6.3 inçlik Super AMOLED ekrana spor yapıyor . Galaxy Note 7’in 5.7 inç ekranından ekran boyutunda önemli bir sıçrama. Not 8 Galaxy S8’in çerçeve kaidesiz Infinity ekranını 18.5: 9 en-boy oranı ile koruyacaktır. Cihaz, daha fazla basınç seviyesini destekleyecek ve çeviri ve para birimi dönüşümü gibi yeni özellikler sunacak gelişmiş S Kalem kalemi ile birlikte gelecekti.

Galaxy Note 8, Samsung’un mevcut Galaxy S8 cihazlarını çalıştıran Exynos 8895 işlemcisi ile güçlendirilecek. Bununla birlikte, ABD’de ve diğer birkaç Batı pazarında satılan Not 8 birimleri, Qualcomm’un Snapdragon 835 yongasetini çalıştıracaktı. Çin sürümünde 8GB RAM yer alıyor olsa yakışıklı, 6GB RAM paketi uçlu olduğunu .

Söylenti fabrikası, Galaxy Note 8’in 64GB ve 128GB depolama seçeneklerinde olacağını öne sürüyor. Birkaç diğer rapor, 256GB depolama modeli olacağını öne sürdü. Not 8’in arkaya monte edilmiş bir parmak izi algılayıcısı olacaktır. Samsung, daha önce Galaxy S8’e ekran parmak izi tarayıcı eklediği yönünde söylentilere yol açtı, ancak başarılı olamadı. Optik parmak izi çözümünü tekrar Not 8 ekranına entegre etmeye çalıştı, ancak şimdi teknik ve güvenlik sorunları nedeniyle bu özelliği bırakmaya karar verdi .

Arka kameraya parmak izi sensörünün yerleştirildiği Galaxy S8’den farklı olarak, Samsung Galaxy Note 8 çift kamera ve parmak izi sensörü  , LED flaş ve kalp atış hızı sensörü ile ayrılmış olacak . Not 8, 3300mAh batarya, 3.5mm kulaklık girişi, USB Tip C bağlantı noktası ve Bixby asistanı için özel bir düğme ile piyasaya sürülmeye devam ediyor. Note 8 pil Galaxy S8 Plus’ın 3500mAh pil paketinden daha küçük olacaktır.