S1 eBike

Katlanan S1 eBike Bisiklet Ortaya Çıktı

Bisikletlerin en büyük sorunları olan yer kaplama ve taşıma zorluğu sorununu sonunda çözülüyor. Birkaç girişimci tarafından başlatılan yeni proje sonrasında artık bisikletlerin katlanma sorunları ortadan kalkıyor. S1 eBike adı verilen yeni katlanabilen bisikletlerin hakkında tüm bilinmesi gerekenler haberimizde.

Son dönemde bisikletlerin yerini yavaş yavaş elektrikli bisikletler almaya başladı. Gideren modernleşen ve ulaşım içinde tercih edilen teknolojiler haline gelen elektrikli bisikletlerle beraber en büyük sorunda taşıma sorunu olarak ortaya çıktı. Hem elektrikli bisikletlerin biraz daha geniş hacmi hem de bisikletlerin batarya bölümlerinin ağırlığı gibi sorunlar elektrikli bisikletlerin ciddi bir sorunu olarak dikkat çekiyor.

İşte bu soruna çözüm oluşturan yeni bir teknoloji daha ortaya çıktı. S1 eBike bisikletleri hem taşınabilirlik açısından hem de gelişmiş batarya teknolojisiyle beraber S1 eBike bisikletleri epey bir tercih edilecek gibi gözüküyor. Yeni seri S1 eBike bisikletlerinin ne gibi özellikleri olduğuna bakalım.

S1 eBike Ulaşım Sorununu Çözecek

Bisikletin içerisinde 240W değerinde elektrikli motor bulunuyor. Bu elektrikli motorla beraber bisiklet uzun mesafelerde de rahatlıkla kullanılabiliyor. 240W değerinde motor sayesinde maksimum olarak ise 20 Km yol gidebiliyorsunuz. Bir bisiklet için oldukça yüksek bir değer olarak gösterilen 20 km mesafenin dışında bisikleti pedallarıyla da sürebiliyorsunuz.

S1 eBike

Bisikletin tüm şarjı içinse 2-2,5 saat yeterli geliyor. Ek olarak ön far ve yan ışıklandırmaları bulunan bisikletin güvenliği ise akıllı telefonlara bağlanmış durumda. Kullanıcının telefonuna yüklediği yazılımla beraber bisikletin kilit ve çalıştırma fonksiyonları aktif hale getiriliyor. Kendi hesabınızla açabileceğiniz bisiklet motorunu bu şekilde çalıştırıp ardından ise kullanıma başlayabiliyorsunuz.

S1 eBike Katlanabiliyor

S1 eBike bisikletinin en büyük ayrıcalığına geçelim. Bisiklet tamamen katlanabilme özelliğine sahip. Bu şekilde bisikletin katlamak ve 7 kg ağırlığında bisikleti kolayca taşımak mümkün. Ağırlığından kazanç sağlamak için bisikletin karbon fiberden üretildiğini de söylemek gerekiyor. 5 adımla katlanabilen bisiklet 100 kg değerine kadar taşıma kapasitesine kadar taşıma kapasitesi bulunuyor. Telefon şarj etme ve ana kontrolleri bisiklet telefon üzerinden yaparak ışıklandırma ayarlarına kadar her şeyin yapılabildiği bisiklette belirlenen fiyat ise 1.500 dolar olarak açıklanmış durumda.

https://youtu.be/ZE3mmTuw0B8