samsung katlanabilir 1

Katlanabilir Ekranlı Samsung X Geliyor!

Nisan 2017 de Wi-Fi sertifikası, Temmuz 2017’de ise Bluetooth SIG sertifikası alan; Samsung’un aldığı bu sertifikalar ile varlığından haberdar olduğumuz ve hakkında net bilgiye erişemesek de bugün ortaya çıkan detay ile SM-G888N0 kod numarasına sahip; akıllı telefonunun yani diğer adı ile Samsung X’in yakında tanıtılacağını söyleyebiliriz.

Her zaman teknolojisini ileriye taşımayı hedeflemiş olan ve yenilikleri ile adından söz ettiren Samsung; bu seferde katlanabilir ekran teknolojisi ile yeniden adını duyurdu. Bugün güney kore de yer alan ajans tarafından onaylanan gelişme ile Samsung‘un çıkaracağı yeni akıllı telefon ile Apple iPhone X“e rakip olarak piyasa da yer alacağı düşünülüyor.

samsung galaxy x

Bugün Samsung SM-G888N0 kod adlı yeni bir akıllı telefonu Güney Kore’de sertifikalandı. Samsung‘un yeni akıllı telefonun adının Samsung X olması bekleniyor.

Henüz donanım ve diğer özellikleri hakkında bilgiye ulaşılamasa da Samsung’un katlanabilir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını tahmin etmek zor değil.