avengers

İşte Merakla Beklenen Avengers: Infinity War Fragmanı

Son yılların en başarılı sinema yapımlarından bir tanesi olan Avengers serisinin 2018 yılında yayımlanması beklenen Infinity War fragmanı yayımlandı.

2008 yılında İron Man filmi ile başlayan Marvel Sinematik Evreni serisi son yılların en başarılı serilerinden bir tanesi olarak görülüyor. Marvel çizgi romanları dünya genelinde birçok insan tarafından ilgi ve merakla okunmuş oldukça beğeni toplamıştı. Son yıllarda sinemaya uyarlanan çizgi romanlar milyonlarca kişi tarafından izlenip hayranlıkla takip ediliyor. Neredeyse her yıl 2 veya 3 film yayınlayan Marvel adeta kendisini aşmış durumda.

2018’de 2 Marvel Filmi Vizyona Girecek!

Avengers ve Avengers 2 filmlerinin ardından sinema severlerin merakla beklediği Infinity War filminin fragmanı resmi olarak yayımlandı. Fragmanda Marvel evreninin en çetrefilli kötü adamı Thanos’u görüyoruz. Oldukça başarılı bir görüntü sunan Thanos kolay kolay yem olmayacak gibi duruyor.

4 Mayıs 2018’de vizyona girecek olan filmde 60’a yakın Marvel karakteri rol alacak. Doctor Strange ve Galaxy of Guardians filmlerinin karakterlerinin de bulunacağı film oldukça heyecanlı olacak gibi duruyor. Marvel Infınity War filminden önce 26 Şubat 2018 tarihinde Black Panther filmini yayınlayacak.

Merakla Beklenen Avengers: Infinity War Fragmanı