Galaxy Note 10 2 1

İşte Galaxy Note10’un Arka Kamera Düzenlemesi Neye Benziyor?

Samsung, birkaç yıldır amiral gemisi S ve Note hatlarında merkezi olarak ayarlanmış arka kamera kurulumlarının hayranı oldu, ancak şirket yaklaşmakta olan Galaxy Note10 ile işleri değiştirmek istiyor olabilir.

Arkadaki kameraların ve sensörlerin sayısı arttıkça, hepsine çirkin görünmeyecek şekilde sığdırılması zor oluyor.

Galaxy Note 10 Kamera

Bu render, Note10’un iddia ettiği arka kamera düzenlemesinin sızdırılmış bir şemasına dayanarak yaratıldı. Kameraların konumları bu görüntüde eskizdeki gibi (solda) gösterilirken, adanın şekli ve flaşın konumlandırılması sadece eğitimli tahminlerdir, çünkü şematik hakkında hiçbir bilgi yoktur.

Bu yüzden flaş, ToF kameranın altında ve taşkın aydınlatıcıda olabilir, yukarıda değil. Ayrıca, Samsung büyük adayı küçük ada ile ‘birleştirebilir’ ve aralarında renkli arka panel camının kalmasına izin vermezdi.

Kartal gözlü iseniz, burada bir şeyin eksik olduğunu fark etmiş olabilirsiniz ve bu kalp atış hızı sensörü. Samsung’un bundan kurtulması muhtemel görünüyor, çünkü daha da fazla kargaşa ekleyecektir. Zaten Galaxy S10 5G’den geçti, bu yüzden bu çok şaşırtıcı bir hareket olmazdı.

Galaxy Note 10 Kamera

Galaxy Note 10’un tasarım değişikliklerini taklit eden güvenilir bir Samsung içerisi olan Ice Universe, yeni bir telefonun rivayet edilmiş kamera tasarımını içeren aşağıdaki resimlerden oluşan bir kolaj yayınladı. Sonra kamera modülünün telefona yerleştirilmesinin bir renderinin yanı sıra Leonardo DaVinci’nin portre çizimi de var. Sızıntı yapan, tweet’teki Not 10 adından bahsetmiyor, ancak Samsung’un ahizenin dahili kodunun DaVinci olduğunu zaten biliyoruz.