iPhone Xun Yeni Ekran Koruyuculari Belkin Goruldu

iPhone X’un Yeni Ekran Koruyucuları “Belkin” Görüldü

Belkin’in iPhone X için yeni çıkarmış olduğu InvisiGlass Ultra ve Parlama sorunsuz ekran koruyucuları şimdi satışta.

InvisiGlass Ultra, tıpkı iPhone ekran cam üreticisi Corning tarafınca üretilen 0.21mm iyonla güçlendirilmiş cam ile üretildi. Belkin, açıklamalarında ekran koruyucuyu kullanacak iPhone X kullanıcılarının çizilmelere karşa direncini tam üç ile beş kat arttırdığını söylerken, kırılmalara karşı yüzde 25’lik bir dayanıklılığın olduğunu belirtti.

Parlama önleyici özelliğine sahip yeni ekran koruyucu ile güneş ışığında aniden ekranın son seviyelerde parlatma kararını ve sert yansıtmaları azalttığı ve normal seviyelerde ekran görünümünün iyi olduğu ifade edildi. Ultra ince ekran koruyucusu çizilmelere karşı özel bir kaplamaya sahip.

iPhone Xun Yeni Ekran Koruyucuları Belkin Görüldü

İki farklı ekran koruyucusunun, ev veya iş gibi her ortamda kolay bir şekilde kurulumu için bir adet temizleme bezi ve EaysAlign etiketi kutusunda yer alıyor. Parlama önleyici koruyucusu Apple’ın ScreenCare + uygulama sistemi ile Apple Store’a üzerinden yüklenebiliyor.

Belkin’in InvisiGlass Ultra ekran koruyucuları ABD üzerinde Apple’ın çevrimiçi mağazasında 39.95 dolar ve 19.95 dolar fiyat etiketine sahip. Ülkemiz kuruna göre bakacak olursak 150 TL ve 75 TL civarı iki farklı ürün satılmakta.