iPhone Xun satisina 1 gun kala iPhone 11in konsept videosu paylasildi1

iPhone X’un satışına 1 gün kala, iPhone 11’in konsept videosu paylaşıldı

iPhone X çok fazla beğeni alınca Apple, 2018 yılında çıkaracağı yeni iPhone modeli için şimdiden kolları sıvamış gibi duruyor. TechConfigurations ismindeki YouTube kanalı, iPhone 11 için ilk konsept videosunu paylaştı.

Apple kısa süre önce iPhone 8, 8+, Apple TV 4K ve Apple Watch Series 3 modelleri için ön siparişi ABD’de 15 Eylül günü başlatmıştı. Yarın ise Türkiye’de anlaşmalı mağazalarda iPhone X raflarda yer alacak.

Konsept videoda görülen iPhone 11’in üst ekran kısmında yer alan çentik yaklaşık yüzde 30 oranında küçülmüş gibi duruyor. Bunla beraber akıllı telefonda oyun veya farklı bir medya açıldığında iOS çentiğinin ekranda sıkıntı oluşturmaması için farklı bir şekle büründüğü fark ediliyor.

iPhone Xun satışına 1 gün kala iPhone 11in konsept videosu paylaşıldı

iPhone 11’in özellikleri ise 6.5 inç 19.5:9 ekran boy oranı QHD ve OLED Super Retina ekran olarak gelebilir. Bir nevi Plus model olarak beklenen yeni telefonda Apple A12 Bionic işlemci ve 4GB RAM ile 256GB depolama alanı yer alacak. Ek olarak belki uzun mesafede kablosuz şarj özelliği olabilir.

iPHONE 11 İLK KONSEPT VİDEOSU

https://youtu.be/1H37_nN22tc