iphone yeni telefon 1

iPhone XI ve XI Max’e Ait Olduğu İddia Edilen Kalıplar Ortaya Çıktı

Çinli bir üretici, Apple spesifikasyonlarına dayandığına inanılan kalıp görüntülerini yayınladı. Bu görüntülerde, arkasında üç kamera dışında, iPhone XS’ye oldukça benzeyen bir tasarım tekrar görünmektedir.

Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Weibo’da ortaya çıkan kalıpların görüntüleri geçmiş raporlarla örtüşüyor. Fotoğrafta, kamera modülünde düzenlenmesi gereken üçlü bir kamera hariç tasarım 2019’da çok az değişecek gibi görünüyor. Üçüncü sensörün geniş açılı çekim için kullanılıp kullanılmayacağı veya Apple’ın daha iyi derinlik tespiti için ToF sensörüne güvenip güvenmeyeceği henüz belli değil.

iPhone XI

Şekillerin kendisi henüz net değil. Çünkü harfler bozuk ve Apple logosu yanlış yerleştirilmiş. Ancak Slashleaks’e göre, sızıntı güvenilirdir, bu nedenle gövde üreticisinin, önlemlerin yanı sıra, bir sonraki iPhone modelinin tasarımıyla ilgili herhangi bir ayrıntıya sahip olmaması muhtemeldir.

Yeni iPhone Modelleri Ne Zaman Çıkacak?

Apple cihazların hayranları biraz beklemek zorunda.  Sonunda iPhone SE’nin halefi olarak hizmet verecek olan revize edilmiş bir iPhone 8, yalnızca 2020 baharında piyasaya çıkan söylentiler arasında. Bu Eylül ayındaki büyük iPhone sunumu için şu anda beş farklı modele ait göstergeler beklenmekte.