new-iphone-x

İphone X Karaborsaya Düştü. Türkiye’de İphone X’in Fiyatı Ne Kadar?

Apple’ın eylül ayında gerçekleştirdiği Lansmanda tanıtmış olduğu yeni akıllı telefonlar için iphone X haricinde kalan iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple TV 4K ve Apple Watch Series 3 için ABD’de 15 Eylül’de ön siparişe açmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise İphone X için de ön sipariş süreci başlatılması ile birlikte, yaklaşık 30 dakika da ön sipariş adeti tükendi.

Stoğu 30 dk içinde tükenen iphone X bazı kullanıcılar tarafından e-ticaret siteleri üzerinden satışa çıkarıldı. Kullanıcıların 2500 dolar seviyesinde satışa çıkardığı İphone X‘i şayet stok sorunu giderilmez ise faiş fiyatlar ile e-ticaret sitelerinde görmeye devam edeceğiz gibi gözüküyor.

İphone X Hangi Ülkelerde Ön Siparişe Açıldı?

iPhone X, Andorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi arabistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık, ABD ve ABD Virgin Adaları’nda ön siparişe açıldı.

İphone X’in Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Ülkemizde kasım ayında satışa sunulmasını beklediğimiz İphone X Doğubank söylentilerine göre 64 GB’lık modelinin 7.000 TL, 256 GB’lık modeli ise 8.000 TL fiyatla satışa çıkacağı söyleniyor.