iPhone X ile Bitcoin Madenciligi Mantikli Mi

iPhone X ile Bitcoin Madenciliği Mantıklı Mı?

Bitcoin gündemi meşgul ederken, her geçen gün yeni bir söylenti ortaya çıkıyor. Bitcoin ile para kazanmak isteyen kazıcılar, şimdi de iPhone X ile bu işe girişti. Peki sonuç ne oldu? İşte detaylar.

Öncelikle belirtelim, Bitcoin üretimi bilgi işlem teknolojisinin bel kemiği işlemci birimleridir. Kripto para için vazgeçilmez olduğunu unutmayın. Her geçen gün çok daha fazla bilgi işlenmekte ve bilgi miktarı artış göstererek daha fazla güç isteyecektir.

Bitcoin madenciliği aslında yatırım yapacak gücü olmayan kişilerin tercihi olmakta. Tabii ki bu iş için en az 15 Bin TL ile başlamak şart. Çünkü yüksek hızda çalışan işlemciler gerekmekte. Tabii ki herkes bu parayı ödeyemeyeceği için ellerindeki cihazları kullanmaya başlıyor.

Kendi bilgisayarlarını kullanarak madencilik yapan kişiler çok az kazanırken, kısa süre önce akıllı telefonlarda madencilik başladı.

iPhone X ile madencilik başladı!

iPhone X, son derece hızlı ve son nesil işlemciye sahip. Oldukça hızlı olan bu işlemci ile madencilik yapmak mantıklı mı?

iPhone X’de yapılan madencilik sonucunda telefonunuzun bir zaman sonra artık işlemcisi yorulacak ve kullanılmayacak bir hale gelecek.

Yapılan deneme sonucu iPhone X’in 24 saat içerisinde 1 Dolar kazandırdığı görülmüş. Ancak telefonun çok fazla ısındığı ve mantıklı olarak yapılmaması öneriliyor.