Huawei P20 Lite

iPhone X benzeri tasarımıyla Huawei P20 Lite ortaya çıktı

Huawei’in yeni akıllı telefonu Huawei P20 Lite’ın tasarımı ve videosu sızdırıldı. Apple’ın amiral gemisi iPhone X’e oldukça benzeyen akıllı telefon, ekranın üst kısmında yer alan küçük çentiğe kadar benzer tasarımsal detaylara sahip.

Huawei’in yeni modeli Huawei P20 Lite’ın tüm tasarım detayları sızdırıldı. İlk olarak render görüntüleriyle gündeme gelen akıllı telefon, şimdi de her açıdan net olarak görülebildiği bir videoyla dikkatleri üzerinde topladı. İşte fotoğraflar ve video:

https://youtu.be/OXfZMtpLGYM

Huawei P20 Lite özellikler

Akıllı telefon birkaç hafta önce FCC sertifikasıyla gündeme gelmiş, özelliklerinden bazıları da ortaya çıkmıştı. Cihazın 2280 x 1080 ekran çözünürlüğüne ve 19:9 ekran formatına sahip olacağı paylaşılan bilgiler arasında. Ayrıca boyutlarından yola çıkarak (148 x 70 mm) 6.1 inç büyüklüğünde ekranın bulunacağı da tahmin ediliyor. Ekran özelliklerinin yanı sıra cihazda 2900 mAh (9V 2A şarj) büyüklüğünde bir batarya da yer alacak. Ekran boyutuna bakacak olursak bu bataryanın böyle bir cihaz için biraz küçük olduğu söylenebilir, ancak bu sızıntıların doğru olup olmadığını bilemiyoruz.