Premiere Rush 1

iPhone ve Android İçin Yeni Ücretsiz Video Düzenleme Uygulaması

Her şeyden önce Adobe, Photoshop, Lightroom ve video düzenleme programı Premiere Pro gibi profesyonel yaratıcı araçlarıyla tanınır. İOS’tan sonra Android için de mevcut olan ücretsiz “Premiere Rush CC” uygulamasıyla yazılım devi teklifini genişletiyor. Size yeni Premiere Rush uygulamasına tanıtacağız.

Video kaydetmeyi, düzenlemeyi ve ardından sosyal medyada paylaşmayı sevenler, şimdiye kadar bilgisayarında daha ayrıntılı videolar düzenlediler. Dosyaları taşımak ve bunları doğru biçime dönüştürmek can sıkıcı olabilir.

Android akıllı telefonlar için de mevcut olan yeni uygulaması Premiere Rush ile Adobe, tam olarak bunu önlemek ve bir videoyu akıllı telefon veya tablet aracılığıyla tamamen düzenlemek ve ardından sosyal medya kanalları aracılığıyla paylaşmak için bir yol oluşturmak istiyor. PC’nizde çalışmaya devam etmek istiyorsanız, bulut senkronizasyonu sayesinde bu da mümkündür.

Premiere Rush

Premiere Rush CC: Videoyu Kaydedin, Kesin Ve Paylaşın

Video kaydetmek ve ardından düzenlemek için uygulamanın Kamera özelliğini kullanabilirsiniz. Kaydedilmiş videolarınız ve ses kayıtlarınızla veya fotoğraf, grafik ve müzik eşliğinde sürükleyip bırakabileceğiniz dört video parçası ve üç ses parçası arasından seçim yapabilirsiniz.

Ayrıca renkleri manuel olarak veya yerleşik hazır ayarlarla değiştirebilir, farklı geçişler veya metin kaplamaları ekleyebilir ve ses içeriğiyle yoğun bir şekilde çalışabilirsiniz. AI araçları sayesinde ses seviyesini ayarlayabilir veya rahatsız edici arka plan gürültüsünü bastırabilirsiniz.

Tamamladığınız projeyi sosyal medyada kolayca paylaşmak için, sosyal medya kanalına bağlı olarak yönünü dikey veya kare yön olarak değiştirebilirsiniz. Yani videonuz tek bir tıklamayla doğru biçimde ve ardından YouTube, Facebook veya Instagram üzerinden paylaşabilirsiniz.