iPhone SE 2 1

iPhone SE 2 Gelecek Yıl Satışa Çıkabilir

Apple’ın bir kez daha gerçek bir bütçe ahizesi yapacağına dair bir umut ışığı var. Bu şirketin tedarik zincirinden sızan bilgiler, 2020’de tanıtılan bir iPhone SE 2’nin olabileceğini gösteriyor.

Barclay’li analistler, Asya’daki kaynaklar tarafından Apple’ın iPhone 8’in iç kısımlarını almaya ve onları bir iPhone SE 2’ye çekmeye niyetli olduklarını söylediklerini bildirdi.

Ancak, konuştukları analistler yalnızca “birkaç tedarikçi” bu planı duymuştu. Bunun gerçek olduğu ya da temeli olmayan bir söylenti olduğu herkesin tahmin ettiği anlamına gelir. Apple’ın planları genellikle Asya’daki iPhone bileşenlerini sağlayan şirket ağından sızıyor, ancak bunlar her zaman doğru değil.

iPhone SE 2

Bir iPhone SE 2 İçin Talep Var

Orijinal iPhone SE, 4 inç ekran ve 399 $ fiyat ile satılmaktaydı. 2016 yılında yeniden başlatıldı ve geçen sonbaharda üretime son verildi. Orijinali hala mevcut olsa bile, yıllarca güncellenmiş bir versiyonun söylentileri vardı.

Yeni model gerçekten iPhone 8’e dayanıyorsa, Apple A11 Bionic işlemcisi, 3GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip olacak.

Barclays analistlerinden gelen bilgiler, iPhone SE 2’nin yalnızca dahili kullanıcıları kullanacağını belirtir. Analistler fiyat hakkında hiçbir şey söylemediler, ancak SE için ciddi bir değişiklik 399 dolara yakın bir yerde olmak zorunda kalacaktı. Bu fiyatı alabilmek için Apple’ın daha küçük, daha düşük çözünürlüklü bir ekran kullanması gerekir. Dokunma Kimliği, Yüz Kimliği’nden daha muhtemeldir. Çıkış tarihi 2020’nin başında olduğu söyleniyor, bu nedenle bu düşüş için beklenen çok daha güçlü iOS telefonlarına bağlı olmayacaktı.