Video Duzenleme Uygulamalari 1

iPhone için En İyi Video Düzenleme Uygulamaları

Herhangi bir videoyu isteğinize göre mükemmel hale getirmek için iPhone’unuz için en iyi video düzenleme uygulamaları indirme zamanı. Bugün, uzun ve sıkıcı videolarınızı yalnızca iPhone’unuzun kendisinde düzenlemenizi sağlayacak birkaç uygulama içeren bir listeyi paylaşacağız. Sadece aşağıda tartışılan uygulamaların listesine bir göz atın.

Video Düzenleme Uygulamaları

iMovie

Bu, iOS cihazınız için son derece olumlu kullanıcı derecelendirme ve incelemelerine sahip en iyi video düzenleme uygulamalarından biridir. iMovie, iPad için en popüler video düzenleme uygulamalarından biridir. Bazı basit video düzenleme görevlerini yerine getirmenize ve bir dizi farklı video teması uygulamanıza olanak tanır.

Magisto Video Editor & Movie Maker

Magisto, milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan en iyi video editörü ve film yapımcısıdır. Bu uygulama, fotoğraflarınızı ve videolarınızı otomatik olarak arkadaşlarınızla ve ailenizle ve bu sosyal dünyanın herhangi bir yerinde paylaşmak istediğiniz sihirli video hikayelerine dönüştürür. Bu nedenle, bu harika uygulamayı iOS cihazınızın herhangi birinde deneyin.

Video Editor FREE

Bu uygulamanın kullanımı çok kolaydır ve iOS cihazlarındaki birçok kullanıcı tarafından kullanılır. Video kliplerinizi trim, merge ve paylaşma sağlayan hızlı ve kullanımı kolay video düzenleyici. Ayrıca, iOS cihazınıza yükledikten sonra öğreneceğiniz bu uygulamada daha fazla özellik var.

Pinnacle Studio

Bu, mobil yaratıcı film yapımcıları için mükemmel olan en iyi uygulamalardan biridir. Ayrıca büyük ekranda film izleme cihazınızda Pinnacle Studio uygulamasıyla dokunmatik ekrana geliyor. Bu yüzden, iOS cihazınızdaki bu harika uygulamayı denemelisiniz ve en sevdiğiniz klipleri iPhone’unuzda profesyonel olarak düzenleyebilirsiniz.