Parola Yoneticisi Uygulamalari 1

iPhone İçin En İyi Parola Yöneticisi Uygulamaları

Artan sayıda güvenlik ihlaliyle, benzersiz ve parçalanamayan şifreler seçmek önemlidir. Ancak, bu şifreleri yönetmek en zor olan şeydir. Bu nedenle, iPhone için en iyi Parola Yöneticisi Uygulamaları listesini sizlerle paylaşacağız.

Parola Yöneticisi

LastPass

LastPass, Windows ve Android kullanıcıları arasında oldukça popülerdir. Uygulama iPhone için de kullanılabilir ve iPhone’unuzda kullanabileceğiniz en iyi şifre yöneticilerinden biridir. sınırsız şifreler, üyelik, ID’ler ve diğer şifre anahtarlarını saklayabilir. LastPass da eşsiz ve parçalanamayan şifreler oluşturmak için kullanılabilir.

Dashlane Password Manager

İPhone’unuz için ücretsiz bir şifre yöneticisi uygulaması arıyorsanız, Dashlane Password Manager sizin için en iyi seçenek olabilir. Şifre yöneticisi uygulaması, şifrelerinizi birinci sınıf şifreleme ile koruyabilir. Bunun dışında, Dashlane Password Manager şifreleri saklayabilir ve gerekli sitelere otomatik olarak doldurabilir.

1Password

1Password, her kullanıcının iPhone’unda olmasını istediği bir başka en iyi şifre yöneticisi uygulamasıdır. 1Password ile ilgili en güzel şey, kullanıcıların sınırsız parola, Borç / Kredi Kartı İğnesi, adres vb. saklamalarını sağlamasıdır. Uygulamanın arayüzü de çok temiz ve iyi düzenlenmiştir. Yani, 1Password, sahip olmak istediğiniz en iyi iOS Şifre yöneticisi uygulamalarından biridir.

mSecure – Password Manager

Size birçok kişiselleştirme seçeneği sunan bir şifre yöneticisi uygulaması arıyorsanız, mSecure – Password Manager sizin için mükemmel bir seçim olabilir. MSecure – Password Manager ile ilgili en güzel şey, iyi görünen ve sınırsız parolaları, borç / kredi aracı pinlerini vb. saklayabileceğiniz arayüzüdür. Bunların dışında, mSecure – Password Manager, parçalanamayan parolalar üretebilen bir parola oluşturma aracı da sunar.