iPhone 9 anasayfa 1

Bütçe dostu iPhone 9’un tasarımı ortaya çıktı

Apple’ın bu sene üç farklı iPhone tanıtması bekleniyor ve yeni akıllı telefonlar arasınd arasında iPhone 9 olarak isimlendirilen, bütçe dostu bir modelin de bulunacağı biliniyor. OnLeaks, oldukça merak edilen yeni modelin tasarımını gözler önüne seren görselleri paylaştı.


iPhone X ile iPhone fiyatlarını hiç olmadığı kadar yükselten ve bu hamlesiyle hedeflediği müşteri sayısının çok altında kalan Apple, Eylül ayında düzenleyeceği lansmanda üç farklı iPhone modeliyle karşımıza çıkacak. Bu modellerden birisinin şirketin yeni amiral gemisi, birisinin daha büyük ekrana sahip iPhone X modeli olacağı biliniyor. Üçüncü ve son model ise 6.1 inç LCD ekrana sahip, bütçe dostu bir iPhone modeli olacak.

iPhone 9 olarak isimlendirilen yeni model, OnLeaks tarafından paylaşılan görsellerle yeniden gündeme geldi. Paylaşılan görseller, merak edilen akıllı telefonun kenardan kenara ekrana ve ekran çentiğine sahip olacağını gösteriyor. İşte paylaşılan görsellerin tümü:

https://youtu.be/7WKK_P6qc7g

iPhone 9’un boyutları da sızdırıldı

Bu görsellerin yanı sıra akıllı telefonun boyutları da sızdırıldı. Yeni model 150.9 x 76.5 x 8.3 mm boyutlarında olacak. Yani 143.6 x 70.9 x 7.7 mm boyutlarındaki iPhone X’ten genişlik, uzunluk ve en bakımından daha büyük bir telefon göreceğiz.

Kaynak