iphone 8 beyaz 1

iPhone 8 şimdi de beyaz rengiyle ortaya çıktı

iPhone 8’in tanıtımına az bir süre kala birçok sızıntı ve detay gündeme geliyor. Kısa süre önce ise siyah rengiyle görünen iPhone 8’in şimdi de beyaz renkli hali görüldü!

Her geçtiğimiz gün iPhone 8 hakkında birçok detay gündeme geliyor. Kısa süre önce KGI analisti ola Ming-Chi Kuo, Apple’ın bulunduğumuz yıl içerisinde ekrana entegre edilmiş parkmak izi okuyucusu özelliğinin yetişmeyeceğini bildirmiş ve beraberinde ekran gövde oranının oldukça tatminkar edeceğini söylemişti. Çok kez karşımıza çıkan iPhone konsept tasarımlarında yeni iPhone’un siyah rengi defalarca görülürken, şimdi de beyaz rengi görüldü. Siyah rengin şimdiye kadar çok fazla görülmesi ise OLED panellerin uyumu oluyor.

iphone 8 beyaz

Yeni iPhone’da Beyaz Mutluluk Veriyor!

Tüm bunların yanı sıra Martin Hajek’in sunduğu konseptin arka yüzünde dikey konumlandırılan çift arka kamera bulunuyordu. Ön tarafta ise bir tuş yer almadığından oldukça fazla heyecanlanmıştık. Görsellerde ise cihazın arka kısmı cam, çerçeveler ise paslanmayan çelik ile geliyordu. Yeni çıkması beklenen iPhone’un iPhone 8 veya 7S olabileceği tam olarak kesinleşmiş değil.

Elbette yeni iPhone’un 10. yıla özel olması gündemde yer edinirken beklenen iPhone’un mutlaka tatmin edici özelliklerle donatılması şart gibi. Bakalım Apple yeni iPhone’da sızıntılarda olduğu gibi bizleri mutlu edebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.