iPhone 8 konsept

iPhone 8 Konsepti Tüm Detayları Ortaya Koydu

iPhone 8 konsept çalışmalarına her gün yenileri eklenmeye başladı. Telefonlar hakkında çok daha detaylı bilgilerin verildiği ve beklenen özellikleri ortaya çıkaran iPhone 8 konsept çalışmalarına ise geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar.

iPhone 8, Apple’ın akıllı telefon serilerine yeni bir soluk getirecek. iPhone tarihinin en başarılı modeli olacağı belirtilen iPhone 8 akıllı telefonlarının sadece 10.yıla özel bir seri olarak değerlendirilmesi bile beklentileri arttırmakta. Yeni model için beklentiler bu kadar yüksek olunca, sızdırılan bilgilerde her seferinde kullanıcıları şaşırtmayı başarıyor.

Son olarak ekran konusunda birçok bilgisi ortaya çıkan akıllı telefonların, artık yeni özelliklerinin derlendiği konsept videoları da yayınlanmaya başlandı. Yayınlanan son iPhone 8 konsept videosu ise şimdiye kadar yapılan çalışmaların içerisinde en başarılılarından biri olarak değerlendiriliyor. Üstelik telefonun beklenen teknik özellikleri hakkında da bilgiler veriliyor.

iPhone 8 Konsept Çalışması ile Ortaya Çıkan Özellikler

Paylaşılan videoda iPhone 8 akıllı telefonlarının çok daha şık bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Tek el ile telefonun rahat kullanımını sağlamak için 4.7 inç kasa boyutuna karşın, beklendiği gibi 5.8 inç genişliğinde ekran kullanılmasıysa ilk dikkat çeken detay oldu.

https://youtu.be/jIxQW7_k73k

Bununla beraber ekran çözünürlük değeri içinde 2960 X 1440 çözünürlüğün kullanılacağının belirtilmesiyle beraber yeni seri akıllı telefonların geniş ekran formatında geleceğinden de söz edilmiş oldu. A11 işlemcileriyle daha da güçlendirileceği ve tartışmalara neden olan Touch ID kısmının ön ekrana entegre edileceği gibi merak edilen detaylar hakkında da bilgiler veren iPhone 8 konsept çalışmasının, tüm iPhone 8 sızıntılarıyla hazırlandığını da belirtelim.

Şimdiye kadar konuşulan tüm özellikleri kullanıcılara sunan yeni seri akıllı telefonların ne zaman doğrulama alacağı ise hala belli değil. Son birkaç haftadır yeni seri için çok sık paylaşımlar yapılıyor olsa da henüz tanıtım için net bir zaman yok. Fakat son zamanlarda seri hakkında bu kadar çok haber yapılmasının nedeninin iPhone 8’in seri üretime girmesi gösteriliyor. Haliyle tanıtımın gecikmeyeceği düşünülebilir.