iPhone 8 gecikmeyecek ama renk secenekleri ve stoklar sinirli olacak

iPhone 8 gecikmeyecek ama renk seçenekleri ve stoklar sınırlı olacak

iPhone 8 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 8’in beklendiği gibi gecikmeli bir durum olmayacağını belirtti.

Apple’a çok yakın ve güvenilir kaynakların başında yer alan KGI analisti Ming-Chi Kuo, üç farklı yeni iPhone modelinin Eylül ayında birlikte tanıtılacağını ve eş zamanlı satışa çıkacağını belirtti. iPhone 8’in gecikeceğine dair kısa süre önce birçok iddia gündeme gelmiş olmasına rağmen, Kuo tüm bu gecikme haberlerini resmen öldürdü. iPhone 8’in 7s ve 7s Plus ile beraber çıkacağını söylenilse bile, ilk başta çok sınırlı sayıda üretim olacağını biliniyor. Bu bakımdan ilk başlarda 2-4 milyon cihaz üretimi olabilir.

iPhone 8 gecikmeyecek ama renk seçenekleri ve stoklar sınırlı olacak 1

Stoklar Sınırlı Sayıda Olacak!

Elbette kötü haber bu değil. Kuo’ya göre iPhone 8 üç farklı renk seçeneğiyle gelecek. Roze gold veya simsiyah bir iPhone 8 almak istiyorsanız bu fikrinizi hemen çöpe atın. iPhone 8’in siyah, gümüş ve altın renk seçeneği olacağı düşünülüyor. Şuan satışta yer alan iPhone 7 modellerinde Simsiyah, Siyah, Gümüş, Altın, Roze altın ve Kırmızı renk seçenekleri bulunurken, iPhone 8 bu kuralı değiştirecek gibi duruyor. Bu arada Kou, yapmış olduğu bir diğer açıklamada iPhone’lar hızlı şarj destekli gelecek dedi. Fakat ek olarak USB-C Lighning alınması gerekebilir.

Apple büyük ihtimal bu yıl iPhone 7s Plus için 18-20 milyon üretim yapacak. iPhone 8 ise daha düşük bir stok kapasitesine sahip olacak. Bakalım ilerleyen günlerde diğer detayları sizlerle paylaşacağız.