iphone 11 1

iPhone 11 Serisinde Yaşanan “Yeşil Ekran” Sorunu Çözümü!

Apple’ın geçtiğimiz yıl sunmuş olduğu iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinde yeşil ekran sorunu ortaya çıktı. Bahsi geçen sorunu bazı kullanıcılar yaşıyor. iPhone 11 yeşil ekran sorunu nasıl çözülür?

2020 yılının popüler olan akıllı telefonlarından iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max Apple ın önemli nir başarı elde etmesini sağladı. Öyle ki iPhone 11, 2020’nin ilk çeyreğinin en popüler akıllı telefonu oldu. iPhone 11 kulanıcıları her ne kadar telefonları ile mutlu olsa da buna gölge düşürebilecek bir sorun yaşıyorlar. işte O sorunun adı ise “yeşil ekran”.

iPhone 11 Kullanıcıları Yeşil Ekran Sorunu Yaşıyor.

phone Yeşil Ekran

Son zamanlarda iPhone 11 serisi telefon sahibi olan kişiler yeşil ekran sorunu yaşamaya başladılar. yaşanan sorun ise iPhone’ların ekran yeşil bir ton alma. Bu sorun telefonda herhangi bir fonksiyonu etkilemiyor; sadece görselliği bozuyor. Bu sorunun ise göründüğü andan itibaren 3 saniye içerisinde kaybolduğu belirtiyor. Bazı kişilerde ise sorun ekranın açılıp kapanıncaya dek geçmediği ifade ediliyor.

iPhone 11 Yeşil Ekran Sorunu Çözümü

iPhone 11 kullanıcıları bu sorundan şimdilik telefonlarını açıp kapatarak kurtuluyor. Sorunun Apple’ın sunacağı yeni iOS güncellemesi ile ortadan kalkacağı düşünülüyor. Güncellemenin geleceği güne kadar “yeşil ekran sorunu” nu gidermek için telefonunuzu yeniden başlatmanız yeterli olacaktır.