ios-14-videosu

iOS 14 canlı görüntüsü heyecanlandırdı

Apple’ın Eylül ayında sunacağı iPhone 12  ile gelecek olan iOS 14, canlı kullanılırken görüntülendi! Videonun gerçek olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Apple iPhone 12 yi tanıtmayı planlarken, iOS’un son güncellemesini de bu tanıtım esnasında dağıtmayı planlıyor.  iOS 14 ün özellikleri henüz belli olmasa da, kullanıcı dostu olacağını tahmin etmek zor değil. Birçok yeniliği barındıracağı da çıkan dedikodulardan ortaya çıkıyor. Dolayısı ile gözler WWDC 2020 etkinliğinde olduğunu söylemeye gerek yok diyebiliriz.

iOS 14 canlı görüntüleri heyecanladırdı!

Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan bir videoda rastlanan görüntülerde iPhone 11 olduğu düşünülen telefonun sahibi, iOS 14 özelliklerini açığa vuruyor. Ancak bir yandan da görüntülerin sahte olabileceği düşünülüyor.

Konu hakkında henüz resmi bir açıklama olmadığını belirtelim. Anck, bazı iddialara göre iOS 14 arayüz güncellemesinin erkenden edinildiğini söyleniyor. Tabi olayın Çin’de gerçekleşmesi yine de bu paylaşımın replika bir iPhone ve repkika bir arayüz ile gerçekleştirilmiş olma olasılığını da ortaya çıkarıyor..