iPhone 11 USB C Baglanti 1

iOS 13, iPhone 11’e Gelen USB-C Bağlantı Noktasını Gösteriyor

Diğer tüm Android akıllı telefonların USB Tip-C portları varken iPhone’lar Apple’ın Lightning portunu kullandı. Ancak, Apple’ın yaklaşmakta olan iPhone modellerine bir USB Tip-C portu eklemesi beklendiği için yakında değişecek gibi görünüyor.

iPhone 11 USB-C Bağlantı

Kullanıcı Raphael Mouton’un bir tweetine göre, iOS 13 Beta geri yükleme ekranı gelecekteki iPhone’ların, tercihen iddia edilen iPhone 11’in USB Type-C portu için destekle geleceğini öne sürüyor. Bu ayrıca iPhone’lara gelen USB-C bağlantı noktalarıyla ilgili söylentileri de doğrular.

iPhone 11 USB-C Bağlantı

Geri yükleme ekranı görüntüsüne gidersek, gösterilen kablo, üzerinde bulunan, üzerinde altın çizgiler bulunmayan normal Lightning iPhone kablosundan farklıdır; bu, gelecekteki Apple kablolarında bir değişikliğe işaret eder.

Hafızanızı yenilemek için 2018 iPad Pros, USB Tip-C portları ile birlikte gelir ve aynısını iPhone’lara getirmek, herkesin sevebileceği bir şeydir.

Elbette, bu, şu anda farklı kablolarla uğraşmak zorunda olan Apple fanlarının yaşamlarına çok kolaylık getirecek. İPhone ve iPad Pro’nuzu aynı kabloyla şarj edemezsiniz. Ancak iPhone USB-C alırsa, kullanıcılar iPhone, iPad ve MacBook’larını tek bir kabloyla şarj edebileceklerdir.

Buna ek olarak, tweet bize “Mac’te iPhone için gelecekteki yardımcı program” konusunda bir ipucu verir; bu, iPhone ve Mac’in kolayca bağlanması anlamına gelebilir.

Tanınmayanlar için Apple 2019 iPhone’u piyasaya sürecek. İddiaya göre iPhone 11’in arkada üçlü kamera modülü, daha iyi AR özellikleri, 12MP ön kamera, ters kablosuz şarj desteği ve daha fazlası ile gelmesi bekleniyor. Dahası, gelecekteki iPhone’ların 18W hızlı şarj cihazıyla gelmesi muhtemeldir ve bu sonuçta daha hızlı şarj yetenekleriyle sonuçlanabilir.