iOS 13 Beta 2 1

iOS 13 Beta 2 Sürümü Hazır Hale Geldi

Apple’ın iOS 13 ve iPadOS 13’ü açıklamasından bu yana sadece iki hafta geçti ve geliştiriciler test için ikinci beta sürümünü hazırladı. Şimdi iOS’un iki farklı versiyonu olduğuna dikkat edin. Biri iPhone ve iPod Touch için diğeri iPad’e adanmış ve yeni çoklu görev özellikleri ve Safari’nin masaüstü sınıfı bir sürümünü getiriyor.

iOS 13 Beta 2 Yenilikleri

Her iki yazılım güncellemesi de, sistem genelinde resmi bir karanlık mod, yeni gizlilik özellikleri ve geliştirilmiş Apple Maps gibi yeni özelliklerin uzun bir listesini içerir. Apple ayrıca, Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı açılış konuşmasında WatchOS 6, MacOS 10.15 Catalina ve TVOS 13’ü de duyurdu.

iOS 13 Beta 2

Apple, bir kez daha, bu sonbaharda piyasaya sürülmeden önce yaklaşan yazılım güncellemelerini test etmek için kaydolabileceğiniz bir beta programı sunuyor. Şu anda, iOS 13 beta yalnızca ücretli hesabı olan geliştiriciler için ve ücretsiz genel beta Temmuz ayında başlayacak. Beta sürümünü yüklemek, çok az zaman harcayarak kolay bir işlemdir. Ancak, aşağıdaki uyarılara dikkat edin.

Yıllar boyunca, yaklaşan bir iOS sürümü için beta programı daha istikrarlı bir hale geldi. Ancak, bir sebepten dolayı beta sürümü deniyor. Uygulamalar kopacak, pil ömrü korkunç olacak ve sık rastgele yeniden başlatmalar olabilir.

İOS 13’ü test etmek istiyorsanız, beta yazılımı test ettiğinizi bilerek başlayın ve Feedback uygulaması aracılığıyla geri bildirimde bulunarak kendinize ve Apple’a bir iyilik yapın.