ios guncelleme 1

iOS 12.3.1 Çıktı: Sürpriz Güncelleme Hakkında Bilmeniz Gerekenler İşte

Yenilenmiş bir TV uygulamasıyla iOS 12.3’ü piyasaya sürdükten bir buçuk hafta sonra, Apple bugün herhangi bir önemli yeni özelliği içermesi beklenmeyen bir hata düzeltme güncellemesi olan iOS 12.3.1’i piyasaya sürdü.

iOS 12.3.1 Güncellemesi Nasıl İndirilir?

iOS 12.3.1 güncellemesi, Ayarlar uygulamasında tüm uygun cihazlarda yayınlanabilir. Güncellemeye erişmek için, Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Tüm iOS güncellemelerinde olduğu gibi, iOS 12.3.1’i indirmek ücretsizdir, ancak tüm iOS kullanıcılarına yayılması biraz zaman alabilir.

Apple’ın sürüm notlarına göre, iOS 12.3.1, Mesajlar uygulaması ve VoLTE çağrılarıyla ilgili bir avuç hatayı giderir.

iOS güncelleme

Yeni Güncelleme Neler İçeriyor?

iOS 12.3.1, iPhone ve iPad’iniz için hata düzeltmeleri içerir. Bu güncelleme:

– VoLTE çağrıları yapmayı veya almayı önleyebilecek bir sorunu giderir

– Bilinmeyen Gönderenleri Filtrele seçeneği etkin olsa da, bilinmeyen gönderenlerden gelen iletilerin konuşma listenizde görünmesine neden olabilecek sorunları giderir.

– Rapor Önemsiz bağlantısının bilinmeyen gönderenlerden Mesajlar başlığında görünmesini engelleyebilecek bir sorunu giderir

Apple, iOS 12.3.1 için geliştirici veya halka açık beta test süresi sunmadı, çünkü yalnızca çok az sayıda hedeflenen bölgeyi hedefleyen hata düzeltme sürümleri için yaygındı ve bu nedenle halka açıklanmadan önce kullanıcılardan önemli geri bildirimler gerektirmiyor.