Instagram dogrudan mesajlasma icin bagimsiz bir uygulamayi test ediyor
Facebook Inc.'s Instagram logo is displayed on the Instagram application on an Apple Inc. iPhone in this arranged photograph taken in Washington, D.C., U.S., on Friday, June 17, 2016. In a bid to give its users an incentive to create more content for the photo and video-sharing site, Facebook's Instagram is considering sharing revenue generated from news, sports, celebrities and other content said Carolyn Everson, vice president for global marketing solutions at Facebook. Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images

Instagram’da ‘Stalk’ Yapanlar Üzülecek!

Instagram’a gelecek olan güncelleme sonrasında, haberi olmadan başkasının fotoğrafını kaydetmek bitti.

Instagram’a getiğimiz yıl gelen hikayeler özelliği birçok kişi beğenerek kullanıyor. Ancak yeni bilgilere göre Instagram hikayeler fonksiyonuna benzeyen yeni bir özellik geliyor. Şu an hikayeler kısmına koyulan görsel veya video 24 saat içerisinde siliniyor.

Şayet Instagram‘dan bu gönderilerileri kaydetmek isterseniz ekran görüntüsü alıp; kayıt işlemini yapıyorsunuz. Bunu kendi hesabınız için yaparsanız sıkıntı yok. Ancak başka birinin fotoğraflarını da ekran görüntüsü aldığınızda olayın rengi değişecek. Hikayelerde bir kişinin ekran görüntüsünü alırsanız o kişiye bildirim gitmesini sağlayacak..

Güncelleme yapıldıktan sonra alınacak ilk ekran görüntüsünde bir bildirim çıkarıp sizi uyaracak ve bundan sonra aynı işlemi gerçekleştirirseniz aldığınız ekran görüntülerini fotoğrafın gerçek sahibine haber verecek.