repost

Instagram’a RePost Özelliği Geliyor!

Instagram’da uzun bir süredir özlemi çekilen ve kullanabilmek için ek programlar indirmek zorunda kaldığımız repost özelliği sonunda geliyor.

Dünyanın en büyük resim ve video paylaşım platformlarından bir tanesi olan Instagram sonunda inadını bir kenara bırakıp kullanıcılar tarafından merakla beklenen özelliğini tanıttı. Artık Instagram üzerinden kullanıcılar gönderileri Twitter’da retweet özelliğinde olduğu gibi repost edebilecekler. Kullanıcıların takipçilerinin gönderilerini paylaşabilmesini sağlayacak olan bu tuşa “regram” adı verileceği ifade edildi.

Instagram’a Repost Özelliğine Sahip Regram Tuşu Geliyor!

repost

Resimlerin ve videoların hemen altında bulunan beğenme, yorum ve gönder tuşlarının hemen yanına eklenecek olan tuş sayesinde artık dilediğiniz takipçinizin fotoğrafını profilinizde tekrar paylaşabileceksiniz.

Instagram’ın getireceği yenilikler bununla da sınırlı değil. Dev platform önümüzdeki günlerde birçok özelliğini daha kullanıcılarına sunacak. Bu özellikler arasında Hikayelere GIF ekleme ve hikayeleri arşivlemenin yanı sıra yeni paylaşım seçenekleri bulunuyor. Yeni paylaşım seçenekleri kısaca Whatsapp üzerinden gönderi paylaşımı ve yakın arkadaşlardan oluşun gruba özel olarak gönderi yollanması gibi özelliklerden ibaret.