Instagram

Instagram’a Erişim Sağlanamıyor!

Dev Sosyal plafform Instagram’a giriş sağlanamıyor. Popüler video ve fotoğraf paylaşım uygulaması olan Instagram’a kullanıcılar erişim sağlayamıyor. Kullanıcılar Instagram’a giriş yapılamadığı, yaşanan bağlantı sorununun yaklaşık yarım saat sürdüğü belirtiliyor. Dünyanın pek çok bölgesinden kullanıcıların karşılaştıkları bir problem olması nedeniyle instagram çöktü mü ? sorusu da gündeme geldi.

Bazı kullanıcıların erişim ile ilgili sorun yaşamazken, kimi kullanıcılar ise Instagram’a uzun bir giriş yapamadığını belirtiyor. Erişim sağlayamayan kullanıcılar Instagram’a giriş yapmak istediklerinde ‘5xx Server Error’ hatası ile karşılaştılar. ”Instagram çöktü mü?” veya ”Instagram’a neden girilmiyor?” sorusuna cevap arayan kullanıcılar meydana gelen bu sorunun dünya genelinde yaşanan bir sorun olduğu ifade ediyor.

Instagram kullanıcıları bağlantı sorununun 15:30 sularında başladığını ve 16:00 sularından itibaren bölge bölge düzelmeye başladığına dair raporlama sundu. Yaklaşık yarım saat boyunca süren bağlantı sorunu yaşanması neticesinde neden giriş yapılamadığına yönelik henüz kesin ve net bir açıklama gerçekleştirilmedi.  Olası bir saldırı ihtimalinin olduğu üzerine fikirler bulunur.