instagram muzik

Instagram Hikayelere Müzik Ekleme Özelliği Geldi

Instagram Müzik ülkemizde de kullanıma sunuldu. iki ay önce ülkemizde test edilen uygulamada hikayelere müzik nasıl eklenir? Intagram Müzik nasıl kullanılır? Konularına değineceğiz.

Instagram kullanıcıları binlerce şarkıdan oluşan kütüphaneden faydalanarak hikayelerine müzik dahil edebiliyor. Böylelikle müzikli hikayeler için ayrıca video kaydı yapmaya veya video düzenleme programları kullanmaya gerek kalmamış olacak.

Instagram Müzik nasıl kullanılır?

Çok basit olan bu işlem sayesinde hikayeler bir o kadar daha keyifli hale geldiğini söylemeliyiz. Şayet Instagram Müzik özelliğini sizde görünmüyorsa, uygulamanızın güncelliğini kontrol etmelisiniz. Uygulamanız güncel ise hemen bu özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kütüphanede yer alan müziklerin tamamı lisanslı ve ses kalitesinin iyi olduğunu söylemeliyim. Ayrıca bu özellik içerisinde eklediğiniz parçanın sözlerinin ekranda görüntülenmesini sağlayabiliyorsunuz.

Instagram hikayesine müzik nasıl eklenir?

– Instagram uygulamasını açın ve sol üst kısımdaki “Kamera” simgesine dokunun ve Instagram Hikayeler’e geçiş yapın.

– Hikayenizi oluşturup ekranın üst kısmında yer alan “Çıkartmalar” simgesine ve ardından Müzik etiketine dokunun.

– Burada yer alan popüler müziklerden birisini seçin veya arama bölümünü kullanıp; istediğiniz müziği bulmaya çalışın. Eklemek ve müzik üzerinde değişiklikler yapmak için üzerine dokunmanız yeterli.