P30 Pro Guncellemesi 1

Huawei P30 Pro Güncellemesi DC Karartma ve Fotoğraf Kalitesini Artırıyor

Trump yönetiminin Çin ile sürmekte olan ticaret savaşındaki önlemleri nedeniyle Huawei akıllı telefonları için büyük yazılım güncellemelerinin geleceği belirsiz olabilir, ancak şirket akıllı telefonlarında hala küçük gelişmelere yol açıyor.

P30 Pro Güncellemesi

Konuya ilişkin şu anda EMUI 9.1.0.178 olan P30 Pro. Bu güncelleme, akıllı telefon dünyasında tüm öfke haline gelen DC karartma özelliğini de beraberinde getiriyor. Temel olarak bunun yaptığı OLED ekranını voltajı ayarlayarak ve darbeli genişlik modülasyonunu kullanarak karartır. Bu, gece göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olmalıdır.

P30 Pro Güncellemesi

Resmi değişiklik, devam ederken, yeni yapı “Huawei’nin ultra düşük gecikmeli Bluetooth teknolojisiyle geliyor; yüksek kaliteli ses ve gecikmesiz ses ve video senkronizasyonu sağlıyor” diyor. Bize aptX LL gibi geliyor, ancak başka bir codec bileşeni de olabilir.

Fotoğraf kalitesi de artmış, renkler artık daha doğal ve otantik görünüyor. İkinci bir yüzü yüz kilidinin içine kaydetme seçeneği var ve parmak izi doğrulaması o kadar optimize edildi ki, daha iyi bir deneyim için rakamlarınızı yeniden kaydettirmeniz gerekiyor.

Bildirimler canlı duvar kağıdı ile kilit ekranında görüntülenecek ve birkaç sorun giderildi: ön kamerayla çekilen videoların anormal gösterilmesi, belirli senaryolarda anormal görüntü renkleri, ekran otomatik olarak kapanmıyor. Tabii ki, genel sistem kararlılığı da geliştirilmiştir.

Bu güncellemenin, önümüzdeki günlerde veya haftalarda küresel olarak satılan tüm P30 Pro birimlerini azaltmasını bekliyoruz.