Honor 10 3 1

Huawei P20’nin Kardeşi Honor 10 Tanıtıldı

Huawei’nin bünyesinde bulunan Honor, Honor 7X ve Honor 9 Lite modellerinden sonrayeni akıllı telefonu Honor 10’u duyurdu. İşte Honor 10’un özellikleri ve fiyatı

Çin merkezli üretici Honor, üretmiş olduğu akıllı telefonları ile mobil piyasasında boy göstermeye devam ediyor. Markanın yeni akıllı telefonu ilk olarak rengi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Honor 10 2

Honor 10, Huawei P20‘ye olan benzerliğinin yanında, Huawei P20’nin üst seviye işlemcisi olan Kirin 970 tercih edilmiş. 6GB RAM’i bulunan telefonun ekranı ise 5.8 inç Full HD+ çözünürlüğe ve 19:9 ekran formatına sahip. 3400 mAh’lik bataryadan güç alan telefon güvenlik önlemi olarak ıslak ve yağlı parmakları dahi tarayabilen ultrasonik bir parmak okuyucusu ile geliyor.

 

Honor 10’da Tüm Kameralar Yapay Zeka Destekli

Huawei’nin izlerini taşıyan Honor 10’da çift kamera bulunuyor. Bu kameralar, 16 Megapiksel çözünürlüğüne sahip, bu kamera ile renkli fotoğraflar ve videolar çekebiliyor. ikinci kamera ise 24 Megapiksel çözünürlüğünde olup, monokrom fotoğraflar çekebilme yeteneğini barındırıyor. ön yüzünde ise selfie’ciler için tasarlanmış 24 Megapiksel değerinde bir kamera bulunuyor.

Honor 10

Android Oreo ile kullanıcılara sunulacak olan Honor 10’un Phantom Purple ve Phantom Blue isimleri verilen renk seçenekleri bulunuyor. Honor 10, Huawei P20 gibi çift renkli bir renk yapıya sahip.

Hızlı şarj, Hi-Fi ses desteği gibi özellikleri de barındıran ve ülkemizde satılıp satılmayacağı belli olmayan Honor 10’un 64GB dahili hafızaya sahip modeli yaklaşık 340 euro, 128GB dahili hafızaya sahip modeli ise yaklaşık 390 euro‘dan satışa sunulacak.