Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite Özel Mavi Rengiyle Geliyor

MWC 2017 etkinliğinden sonra en çok konuşulan markalar arasındaki yerini almayı başaran Huawei yayınladığı yeni seri akıllı telefonlarla bir anda mobil sektörüne damga vurmuştu. Birçok yeni amiral gemisi modelini piyasaya süren marka şimdi ise Avrupa pazarına özel bir renk seçeneğiyle Huawei P10 Lite serisini sokuyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon denildiğinde sayılan ilk üç markadan birisi Çinli teknoloji devi Huawei. Apple ve Samsung’un hemen gerisinde yer alarak satış rakamlarında da bu durumu net bir şekilde gösteren markanın ilginç bir iddiası da var. Doğrudan markanın CEO’su tarafından yapılan açıklamalarda yer almış olan iddialara göre Huawei’nin hedefi 5 sene içerisinde akıllı telefon devi Apple’ı geride bırakmak. Marka bunun için köklü adımlarda atmıyor değil. Çok kısa süre önce tanıtılan yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri de bu durumun en büyük kanıtı.

Huawei P10 ve P10 Plus modelleriyle adından söz ettiren marka şimdi ise yeni seri akıllı telefonları olan Huawei P10 Lite modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Amiral gemisi modellerine göre nispeten daha düşük özelliklere sahip olsa da orta sınıf akıllı telefon modelleri içerisinde beğeni toplamasına kesin gözü ile bakılan akıllı telefonun nasıl özelliklere sahip olduğundan çok konuşulan yeni bir detayı var. Huawei P10 Lite için konuşulan yeni detay markanın Avrupa pazarına özel olarak hazırlamış olduğu yeni mavi rengi.

Huawei P10 Lite Özel Mavi Renk

Shimmer Blue olarak isimlendirilen ve mavinin en ilgi çeken tonlarından biri olan yeni renkli seçeneği telefonun oldukça parlak ve ilgi çekici bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Görsellerinin yayınlanmasının hemen sonrasında beğeni oklarını üzerine çeken modelin Huawei P10 Lite renk seçenekleri yeni eklendiği ve sadece Avrupa satışları için geçerli olacağı belirtiliyor.

Huawei P10 Lite

Özel bir kaplama malzemesiyle parlak bir görüntü elde edilen yeni mavi renk seçeneğinin satış rakamında ise bir değişiklik oluşturmadığını belirtelim. Yeni renk seçeneğini seçen kullanıcılarda belirlenen Huawei P10 Lite fiyatlarını ödeyecek.

Huawei P10 Lite Nasıl Bir Seri?

Avrupa’ya özel ilgi çekici yeni renk seçeneğiyle beraber geliyor olması Huawei P10 Lite akıllı telefonlarının özelliklerinin de bir kez daha gündem olmasını sağladı. Merak edenler için serinin orta segment akıllı telefonlar olduğunu ve içerisinde Kirin 655 işlemcilerini barındırdığını söyleyelim.

Bunun dışında 5.2 inç Full HD ekran tercihi ve 4 GB RAM bellek gibi tercihlerde öne çıkan başka detaylar arasında. Arka kısımda tek 12 MP ön kısımda 8 MP kamera bulunduran Huawei P10 Lite, tüm bu özellikleri ve ilgi çeken yeni renk seçenekleriyle beraber Avrupa pazarında da yüksek satış rakamları elde edebilecek bir seri olarak gösterilmekte.