Huawei Mate 30 Pro Fiyat 1

Huawei Mate 30 Pro Render, Dörtlü Kamera Kurulumunu Ortaya Çıkardı

Huawei, kullanıcılarının ilgisini çekecek yeni telefonlar tanımaya devam ediyor. Son zamanlarda, size Mate 30 Pro’nun ilk görüntüsünü gösterdik. Ancak şimdi, Huawei Mate 30 Pro, telefon hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkaran daha fazla render göründü.

Huawei Mate 30 Pro Teknik Özellikler

İddia edilen Mate 30 Pro Render, ekranının kavisli kenarlarını ve telefonun sol üst köşesinde bir delikli olduğunu ortaya çıkardı. Telefonun iki tane selfie kamerası olacak. Ayrıca, Huawei Mate 30 Pro, Balong 5000 5G modem ile Kirin 985 SoC’ye sahip olabilir. 4.200mAh batarya hücresi ışıkları açık tutacaktır. Ayrıca, 55W hızlı kablolu şarj ve 10W’a kadar kablosuz ve ters kablosuz şarj desteği ile gelecek.

Huawei Mate 30 Pro

Ayrıca, akıllı telefon arkasındaki ‘V’ oluşumunda LED flaşlı dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Yaklaşan ahizede BOE yapımı 6.71 inç AMOLED ekran bulunacak. Dahası, yerleşik bir parmak izi tarayıcı ile birlikte gelecek.

Huawei Mate 30 Pro Renk Seçenekleri

Ayrıca, telefon en az üç renkte gelecektir – Mavi, Kırmızı ve Siyah. Huawei, Mate serisini genellikle Ekim ayında açıkladı. Böylece, cihazın beş ay sonra resmi olması bekleniyor. Ahize hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağımız zaman mutlaka sizinle paylaşacağız. O zamana kadar bizi izlemeye devam edin.