Huawei Mate 30 Cikis Tarihi 1

Huawei Mate 30 5G Aralık, Mate X Eylül Ayında Çıkacak

Huawei’nin geleceğini belirsizleştiren tüm sorunlara rağmen, şirketin hala daha iyi günler için umut verdiği görülüyor. ABD’deki Huawei’deki ticaret yasağı ışığında, Çin’li şirket serbest bırakma programına devam edebilecek mi? Görünüşe göre evet. Huawei’nin yasağı nasıl geçireceğini tam olarak bilmesek de, bir şeyi biliyoruz: Şirket hala Huawei Mate 30 serisi üzerinde çalışıyor. Dahası, yaklaşmakta olan amiral gemisi için 5G modelini de planlıyor.

Huawei Mate 30 5G

Huawei Mate 30 5G Özelliği

Mate 30 5G, Rusya’daki 5G konferansında şirket yetkilileri tarafından paylaşılan slayda göre Aralık ayında gelecek. Bu zaman çizelgesinde, Mate 30 serisi programı için yaklaşık bir tarih tahmin etmek kolaydır. Sonuçta, bu çıkış tarihi Rusya pazarı içindir. Bu, Huawei’nin Mate 30 serisini dünyaya getireceği iyi bir ihtimal. Tüm bu bilgileri göz önünde bulundurarak, şirketin hala 4G LTE Mate 30 cihazını Ekim ayında getireceğini varsayıyoruz. Bu arada yasaklama durumu kötüleşmezse.

Huawei’nin katlanabilir akıllı telefonu öte yandan, Mate X’in Eylül ayında satışa sunulması gerekiyor. Bu noktada, Samsung zaten başka bir katlanabilir akıllı telefon duyurmuş ve umarım Galaxy Fold’u piyasaya sürmüş olabilir. Huawei’nin Mate X’i serbest bırakma süresi, Çinli şirketin Galaxy Fold ile aynı utanç verici durumdan geçmeyeceğinden emin olmak istemesinden kaynaklanıyor. Bu akıllıca bir seçimdi, gözden geçirilmiş Galaxy Fold’un piyasaya sürülmesinin bir kez daha talep olacağının garantisi yok. İlk çekimde Huawei Mate X’in mükemmel olması gerekiyor.