HTC U 11

HTC U 11 Hakkında Merak Edilen Her Şey

HTC’nin akıllı telefon pazarına dönüşü süper olacak. Markanın yeni seri amiral gemisi akıllı telefonları hem tasarım hem de sistem özellikleri açısından markanın 2 adım öne çıkmasını sağlayacak. Yeni seri akıllı telefonlar hakkında bu açıklamaları yapmamızın nedeni ise telefonlar hakkında ortaya çıkan yeni video. Tanıtımına sadece bir gün kala HTC U 11 akıllı telefonlarının 3 dakikalık videosu yayınlandı. İşte HTC U 11 hakkında detaylar.

Yenilenmiş akıllı telefon modellerin hızla piyasaya girmeye başladı. Huawei, LG, Sony, Samsung derken sektörün dev markalarının bir bir son seri telefonlarını görmeye başladık. Hemen her modelde teknoloji konusunda biraz daha dev adımların atıldığı görülürken henüz amiral gemisi akıllı telefon serilerini piyasaya sürmeyerek merak uyandıran markalarda beklenmeye başladı. Bu markalardan birisi de HTC.

Genel olarak değerlendirmeye bakacak olursak HTC uzun süredir istenen çıkışı yapamayan potansiyeli oldukça yüksek olan bir marka. İşte markanın uzun süredir beklediği bu çıkışı HTC U 11 akıllı telefonlarıyla yapması bekleniyor. Bu nedenle yeni seri akıllı telefonların paylaşılan hemen her detayı da ilgi odağı oluyor. Fakat son paylaşım artık biraz ileri noktada. 16 Mayıs günü tanıtılması beklenen akıllı telefonların tanıtımdan önce kısa bir inceleme videosu yayınlandı. Telefonun her açıdan görüntülendiği görsellerle beraber HTC U 11 net olarak da ortaya çıkmış oldu.

HTC U 11

HTC U 11 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Bu noktada özellikle son dönemde netlik kazanan HTC U 11 telefonlarının detaylarına geçelim. Öyle ki telefonların birçok özelliği ortaya çıkmış durumda. Öncelikle telefonların ekranlarına bakmamız gerekiyor. Ekran kısmında 5.5 inç tercihi yapıldığı görülen serinin Super LCD 5 teknolojili özel bir ekrana sahip olacağı görülüyor. 2K ekran çözünürlüğünün sunulacağı belirtilen akıllı telefonların 534 ppi değerinde piksel yoğunluğu ise HTC U 11 modelinin görüntü kalitesi konusunda zirve noktaya ulaşmasını sağlayacağı kesin.

Bunun dışında daha teknik kısmına giriş yapıp işlemcilerden bahsedersek bu noktada Snapdragon 835 işlemcileri telefonların öne çıkmasını sağlayacak ilk detay olduğunu belirtelim. Yeni nesil işlemcilerle beraber amiral gemisi için beklenen değerleri ortaya koymayı başaran akıllı telefonların grafik biriminin ise Adreno 540 olduğunu da belirtelim.

Kısacası hemen her özelliğiyle öne çıkan akıllı telefonları görmemiz mümkün olacak. 4 GB RAM bellek miktarı ve 64 GB depolama alanı gibi detaylarda yine serinin başarılı modellerden biri olarak anılmasını sağlayacak. HTC U 11 modelinde kamera konusunda 12 MP ön ve 16 MP arka kamera kullanımı yapılacağı ise bilinen son detaylar arasında. Bunun dışında ve bu bilgilerin netliği konusunda ise yarın yapılacak tanıtımı beklemek gerekiyor. Bakalım fiyat ne kadar olacak?