HQ Trivia uygulamasi mobil cihazlara geldi Sorulari dogru bil para kazan1

HQ Trivia uygulaması mobil cihazlara geldi, Soruları doğru bil para kazan!

Eski popüler ağ olan Vine’ın kurucusu tarafınca geliştirilen ücretsiz mobil oyun HQ, bilgi yarışma olarak her gün kullanıcılara para ödülleri dağıtıyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında ortaya çıkan oyun, bilgi yarışmasını şimdi gerçek para ödülleriyle süsleyerek mobil cihazlarla buluşturuyor. Kullanıcılar günlük ortalama 10-20 dakika kadar bilgilerine göre para kazanabiliyor.

Oyun geliştiricileri, Çarkıfelek formatından ilham almış ve hafta içi her gün 15:00 – 21:00 arası para ödüllü soruları kullanıcılara sunuyor. Şimdilik sadece iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarının oynayabileceği oyun ilerleyen günlerde Android içinde gelecek.

HQ Trivia uygulaması mobil cihazlara geldi Soruları doğru bil para kazan

Kısa süre önce 100.000 kullanıcıyı aşan oyun, hafta içi akşamları anlık aktif 80.000 oyuncuya kadar ulaşabiliyor. Bir önceki hafta düzenlenen 1.000 dolar ödüllü yarışmayla para ödülünü 12 sorudan 12’sini doğru bilen kullanıcılara dağıtıyor. Canlı olarak düzenlenen yarışmada her kullanıcının 10 saniye süresi bulunuyordu.

 

Para ödülünü kazanmak için her kullanıcının her soruyu doğru bilmesi gerekiyor ve yanlış bilinen soru ile hemen elendiğinizi belirtelim. Geçtiğimiz pazar günü ise 7.500 dolar ödülü yarışma düzenlendi.